Slave svoja prava

Opet će se vjenčati u čast legalizacije gay braka u Britaniji

Foto: Press Association/PIXSELL
Elton John
Foto: Yui Mok/Press Association/PIXSELL
elton john
Foto: Screenshot Hello
Elton John
30.03.2014.
u 19:20
Neće to biti tulum kao prvo vjenčanje kada smo imali 650 gostiju. Samo najbliži prijatelji
Pogledaj originalni članak

Glazbenik Sir Elton John i njegov partner David Furnish su u skladu sa Zakonom o registriranom partnerstvu u Britaniji svoju vezu ozakonili još prije devet godina.

Ali u čast legalizacije gay brakova u Engleskoj koja je stupila na snagu prošli vikend, par se odlučio na još jedno vjenčanje, u svibnju.

– Neće to biti tulum kao prvo vjenčanje kada smo imali 650 gostiju. Samo najbliži prijatelji i naši sinovi Zachary i Elijah – kaže par koji je skupa 21 godinu.

>>Engleska i Wales ozakonili gay brakove

>>Putin: Cijenimo u Rusiji gay glazbenika Eltona Johna koji mi je drag pjevač

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

VA
vashavisost.
15:10 31.03.2014.

Svi oni koji su dovoljno blesavi da prihvate naše forsiranje homoseksualnosti kao nešto normalno ni ne zaslužuju da žive na ovoj planeti. Ovo je napisano 1961 god od strane nekih jako mocnih ljudi. Kad vidite koji su to ljudi bice vam neke stvari jasnije.