"Oliverovih 70"

Oliver: Znam da će se ponoviti priča gdje ćemo opet nekamo letjeti

Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
13.11.2017.
u 20:00
Najveći nam je problem izabrati pjesme. Došli smo do 28. Neke ćemo izbaciti, neke druge dodati... Težak je taj izbor koji je pred nama, rekao je Oliver najavljujući koncert u Spaladium Areni
Pogledaj originalni članak

Cijeli se život se družim s ljudima koji su supertalentirani, dobri prijatelji, dobri ljudi koji ostvaruju moje snove. Sve se to na kraju pretvori u jednu bajku.

Na koncertu u Splitu pjevat će Tedi, Gibo, Hauser, Zbor Izvor, moji Dupini..., a i publika će aktivno sudjelovati, imat će poseban pjevački dio. Znam samo da ćemo ponovno nekamo letjeti. Čekam taj dan. Sjećam se, kada sam imao 20 godina, imati 70 godina bilo mi je nezamislivo. Molim vas, pišite sve pozitivno, a ako ne bude dobro, zviždite – kazao je, među ostalim, legenda Oliver Dragojević na konferenciji za medije na kojoj je najavljen njegov veliki koncert “Oliverovih 70”, koji će se održati 15. prosinca u Spaladium areni.

Zagrebačkom filharmonijom ravnat će maestro Alan Bjelinski, a na pozornici će biti više od stotinu izvođača koji obećavaju spektakularni događaj za oči, uši i dušu na svjetskoj razini.

– Kad ovakvog umjetnika možemo imati, onda je to istinska blagodat – izjavio je Alan Bjelinski naglasivši kako Zagrebačka filharmonija ima poseban zvuk koji nadahnjuje. Najveći “problem” je, otkrio je Oliver novinarima, izabrati pjesme. Puno je Runjićevih. Došli su do dvadeset osam i još nisu stali.

– Stalno nam nedostaje još jedna pjesma, onda stavimo još jednu i onda nedostaje još jedna. Došli smo do 28. Morat ćemo nešto i izbaciti, ali bit će teško jer su sve to zaista odlične pjesme koje će se pjevati i onda kada ne bude više bilo nikoga od nas – rekao je Oliver u ugodnoj i neuobičajeno opuštenoj atmosferi za tiskovnu konferenciju. Ante Gelo je podsjetio kako su s Oliverom proputovali brojne svjetske dvorane koje je uvijek punio do posljednjeg mjesta.

U Spaladium areni 15. prosinca, obećao je, bit će prekrasan program za rođendanski koncert, izvodit će njemu neke najdraže pjesme, program će biti nešto posebno, najljepše. Prodaja ulaznica za Oliverov spektakl počela je 13. studenog u 13.30 sati, a mogu se kupiti online (na www.eventim.hr), kao i na svim prodajnim mjestima Eventima. Cijene su od 190 kn (za gornje tribine) do 260 kn (za VIP parter).

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

OB
ObrenM
08:20 14.11.2017.

Ocito si necovjek achille.

AC
achill
20:43 13.11.2017.

Pa, zar je ovaj još živ!