bivša ljutita

Razvod milijardera: Iz sudnice izišao s osmijehom na licu

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
murdoch
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
rupert murdoch
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
murdoch
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
murdoch
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
murdoch
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
murdoch
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
murdoch
21.11.2013.
u 12:27
Brak milijardera i njegove treće supruge okončan je danas na brakorazvodnom ročištu u New Yorku za samo deset minuta
Pogledaj originalni članak

Iako su Rupert Murdoch i njegova sada bivša supruga, 38 godina mlađa Wendy Deng, izjavili da je njihov 14-godišnji brak okončan prijateljski i zajednički, to se baš nije dalo iščitati na njihovim licima nakon izlaska iz sudnice.

Brak milijardera i njegove treće supruge okončan je danas na brakorazvodnom ročištu u New Yorku za samo deset minuta. Wendy, 44-godišnjakinja, izišla je iz sudnice s kiselim izrazom lica, dok se 82-godišnji Murdoch široko osmjehivao.

Detalji razvoda nisu poznati, a par nakon završetka ročišta nije davao izjave. U zahtjevu za rastavu kao razlog navedeno je da je "odnos između muža i žene nepovratno narušen".

Američki mediji pišu da će Wendy dobiti stan na njujorškoj Petoj aveniji vrijedan 44 milijuna dolara.

Imovina medijskog mogula Murdocha procjenjuje se na 13,4 milijarde dolara, a on je vlasnik jedne od najvećih medijskih korporacija na svijetu. Murdochova rastava od druge supruge Anne 1999. vrijedna 1,7 milijarde dolara bila je jedna od najskupljih rastava svih vremena.

Wendy Deng i Rupert Murdoch upoznali su se na koktel-zabavi 1997. godine u Hong Kongu. Dvije godine poslije su se vjenčali, samo nekoliko tjedana nakon što se Murdoch rastao od druge žene. Par ima dvije zajedničke kćeri.

>>Milijarder Murdoch rastaje se od 38 godina mlađe supruge

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

Avatar targus
targus
13:35 21.11.2013.

Meni jedna stvar nije jasna! Ako žena stupa u brak, koji joj nije prvi u životu, i zna za koga se udaje, zašto onda očekuje da će dobiti polovicu njegovog imetka, kojeg nije stvorila zajedno s njim? Pa možeš dobiti samo onu polovicu koju ste zajedno stekli.,,zar ne? Sviđa mi se ovaj razvod u korist starog prdekala, a i ona je dobila sigurno više nego zaslužuje.

Avatar targus
targus
13:38 21.11.2013.

BTW,..valjda je zamislila da zavređuje više, jer ga je morala trpjeti nekoliko godina, koliko si je zacrtala da ga podnosi:)). A ovi njegovi odvjetnici će dobiti masne nagrade:))

Avatar EVERYBODY GET UP
EVERYBODY GET UP
15:12 21.11.2013.

mogu izjaviti da imati ženu kad se obogatiš je najskuplji izdatak. stoga, samo u nove poduhvate sa predbračnim ugovorom....što se mene tiče