Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
medijski mogul

Milijarder Murdoch rastaje se od 38 godina mlađe supruge

rupert murdoch
Reuters/PIXSELL
13.06.2013.
u 23:13

Murdoch, koji raspolaže bogatstvom od 11,2 milijarde dolara, podnio je zahtjev za razvod od treće supruge

Medijski mogul Rupert Murdoch podnio je zahtjev za rastavu braka od svoje 38 godina mlađe supruge, Wendi Deng Murdoch.

Novinarka Murdochovog Timesa Amy Chozick na Twitteru je napisala: "Rupert je podnio zahtjev za rastavu. Wendi je obaviještena."

U zahtjevu za rastavu kao razlog stoji da je "odnos između muža i žene razbijen nepovratno." Deng je 82-godišnjem Murdochu treća žena. Njih dvoje vjenčali su se 1999. godine i u braku su proveli 14 godina. Imaju dvije zajedničke kćeri.

Wendi je široj javnosti postala poznata obranom Murdocha kada je pogođen pitom sa šlagom 2011. tijekom ročišta o skandalu telefonskih prisluškivanja News Corp-a. Ona je skočila na noge i bacila se na napadača.

Murdochova rastava od druge supruge Anne 1999. rezultirao je nagodbom od 1,7 milijarde dolara - vjeruje se da je to jedna od najskupljih rastava svih vremena. Murdoch je navodno vrijedan 11,2 milijarde dolara, prema izvješću iz ožujka ove godine.

>>Rupert Murdoch ponovno odmara u Hrvatskoj?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije