Party i večeras

Oko 35.000 partijanera u Splitu plesalo na Ultra Europe festivalu

Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
Oko 35.000 partijanera u Splitu plesalo na Ultra Europe festivalu
13.07.2013.
u 09:18
Premijerni Ultra festival u Splitu i na Hvaru izazvao je pravu pomamu i Split su okupirali mladi partijaneri iz cijelog svijeta.
Pogledaj originalni članak

Oko 35 tisuća ljudi iz Velike Britanije, Španjolske, Njemačke, Austrije, Brazila, SAD-a, Kanade, Australije, Hrvatske i mnogih drugih zemalja uživalo je sinoć na spektakularnoj prvoj večeri Ultra Music festivala koji se ovaj vikend održava na splitskom Poljudu. Za odličnu atmosferu pobrinulo se čak 18 DJ-a među kojima Knife Party, Fedde Le Grand, Avicii, Nicky Romero i Carl Cox.

Službeno pivo ovog najpoznatijeg svjetskog festivala elektronske glazbe, koji se održava u Splitu i na Hvaru, je Heineken, vodeće premium pivo na svijetu i glavni brend kompanije Heineken. Heineken već tradicionalno podržava vrhunske festivale elektronske glazbe u Hrvatskoj, a ta dobra praksa nastavila se i ove godine. Svojim odraslim potrošačima Heineken osigurava sjajna iskustva i brojne prigode za uživanje, ali ih poziva i da uživaju u Heinekenu odgovorno.

Spektakularan festival Ultra Europe nastavlja se večeras na splitskom Poljudu, a zatim se seli Hvar 14. srpnja. Na svjetskoj razini Ultra Worldwide se održava u sedam država na četiri kontinenta: Argentina, Brazil, Čile, Europa (Hrvatska), Ibiza, Korea i Miami.

>>Mladi iz cijeloga svijeta na ludoj zabavi u Splitu

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.