"Stipe u gostima"

Od jeseni na HTV-u 20 nastavaka novih Stipinih avantura

Foto: Marko Prpić/Pixsell
stipe (1)
Foto: Marko Prpić/Pixsell
stipe (1)
Foto: Marko Prpić/Pixsell
stipe (1)
Foto: Marko Prpić/Pixsell
stipe (1)
Foto: Marko Prpić/Pixsell
stipe (1)
16.06.2011.
u 19:30
– Uigrana smo ekipa i u trenu smo se vratili u ritam snimanja. Pomirio sam se s time što snimamo tijekom srpnja i kolovoza, to je kao da morate šest mjeseci biti u vojsci, pomirite se s time i lakše vam je – kaže Mlikota
Pogledaj originalni članak

Vedran Mlikota, Suzana Nikolić, Filip Radoš i ostali glumci hit-serije “Stipe u gostima” ovo ljeto oprostili su se od lješkarenja na plažama. Zbog snimanja četvrte sezone humoristične serije u produkciji Plavog filma većinu vrućih dana provest će na užarenom zagrebačkom asfaltu i u prostorijama tvornice Katran gdje se serija počela snimati ovaj tjedan.

Bijeg sa snimanja

– Bit će teško, ali uhvatit ću svakih desetak dana priliku da se zaletim u Split vidjeti suprugu, kćeri i, najvažnije, unuke – kaže glavna zvijezda Filip Radoš koji glumi naslovnog junaka. Njegov lik u novim nastavcima, koji će se najesen prikazivati na HTV-u, zagovara jedinstvo i prave vrijednosti obitelji.

– Stipe kao da je čuo što je papa govorio u posjetu Hrvatskoj i to će primijeniti na svojoj obitelji – objašnjava Radoš. Njegov sin Ive, kojeg igra Vedran Mlikota, i dalje bezuspješno traga za poslom.

– Uigrana smo ekipa i u trenu smo se vratili u ritam snimanja. Pomirio sam se s time što snimamo tijekom srpnja i kolovoza, to je kao da morate šest mjeseci biti u vojsci, pomirite se s time i lakše vam je – kaže Mlikota, koji će sa snimanja pobjeći samo na jedan dan, na otvaranje festivala Glumci u Zagvozdu. Njegova supruga na malim ekranima Suzana Nikolić planinarenjem po Sljemenu pripremala se za novu sezonu.

– Osim što Lana u ovoj sezoni ima novu frizuru, polako izlazi iz Stipine i Ivine sjene i redatelj Ognjen Sviličić dao joj je više prostora – govori Suzana, koja je osim snimanjem serije ovih dana zauzeta i upisivanjem kćeri Ane u gimnaziju.

Lela Margitić uzela predah

U dvadeset novih nastavaka gostovat će čak 113 glumaca, među kojima i Enis Bešlagić, Vida Jerman, Željko Königsknecht i brojni drugi.

– Produkcijski je ova sezona najzahtjevnija jer snimamo na brojnim lokacijama u Zagrebu i imamo puno gostujućih uloga – kaže urednica serije Jasmina Božinovska Živalj. Jedina veća promjena je što je Lelu Margetić, Laninu mamu Uršulu, zamijenila Nada Rocco, jer se Lela odlučila za kraći predah.

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.