OBRADA POZNATOG ANIMIRANOG FILMA

Objavljen trailer novog Disneyjevog filma "Ljepotica i zvijer"

Foto: BREUEL-BILD/DPA/PIXSELL
emma watson
Foto: Reuters
Emma Watson
Foto: Screenshot
Emma Watson u filmu 'Colonia'
15.11.2016.
u 16:55
Mladu ljepoticu Belle, koju je u dvorcu zarobila tajanstvena Zvijer, glumi Britanka Emma Watson, poznata po ulogama u filmovima o Harryu Potteru, dok je Zvijer engleski glumac Dan Stevens.
Pogledaj originalni članak

Disneyjevi obožavatelji dobili su uvid u novi film "Ljepotica i zvijer" kada je filmski studio objavio dvominutni trailer adaptacije popularnog animiranog filma iz 1991.
Najnoviju verziju "Ljepotice i zvijeri" režirao je oskarovac Bill Condon prema scenariju kojeg su napisali grčko-američki scenarist Evan Spiliotopoulos i američki scenarist i redatelj Stephen Chobsky.

Mladu ljepoticu Belle, koju je u dvorcu zarobila tajanstvena Zvijer, glumi Britanka Emma Watson, poznata po ulogama u filmovima o Harryu Potteru, dok je Zvijer engleski glumac Dan Stevens.
U traileru se vidi prvi susret Belle sa zvijeri a također daje uvid u likove Mrs Potts (Čajnik) i Lumiere (Svijećnjak), kojima glasove posuđuju dvostruka oskarovka Emma Thompson i škotski glumac Ewan McGregor nominiran za Zlatni globus. Film dolazi u kinematografe u ožujku 2017.

>>Emma Watson: Buntovna ću postati tek s trideset godina

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.