Još jedan dječak

Domaći glumac ponovno postao otac: Obitelj je prioritet. Nećemo stati dok ne dobijemo kćer

Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
25.03.2015., Zagreb - Glumac Robert Kurbasa sa suprugom Kiristinom i sinom Markom u djecjoj igraonici Kupid. Photo: Zeljko Lukunic/PIXSELL
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
Robert Kurbaša, vjenčanje, portal (1)
Foto: Tomislav Miletić/Pixsell
Robert Kurbaša s obitelji
Foto: Davor Višnjić/PIXSELL
Robert Kurbaša
Foto: Tomislav Miletić/Pixsell
Robert Kurbaša s obitelji
Foto: Tomislav Miletić/Pixsell
Robert Kurbaša s obitelji
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
Robert Kurbaša, vjenčanje, portal (1)
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
Robert Kurbaša, vjenčanje, portal (1)
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
Robert Kurbaša, vjenčanje, portal (1)
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
Robert Kurbaša, vjenčanje, portal (1)
02.12.2015.
u 12:16
Supruga glumca u splitskoj je bolnici rodila njihova drugog sina kojem su dali ime Emanuel. Maleni je na svijet došao prije deset dana, a glumac je ravno iz bolnice otišao u splitski HNK gdje je izveo monodramu Ispit savjesti
Pogledaj originalni članak

Prije deset dana obitelj glumca Roberta Kurbaše postala je bogatija za jednog člana. Njegova supruga Kristina u splitskom rodilištu rodila je njihova drugog sina.

Marka zanimaju autići i crtići

– Sin se zove Emanuel, rodio se prošlog ponedjeljka u 18 sati, samo dva sata prije no što sam u splitskom HNK imao svoju monodramu Ispit savjesti na koju sam došao ravno iz rodilišta – kazao nam je sretni otac kojeg smo sreli na premijeri predstave "Davež" koju je režirao njegov kolega Stojan Matavulj.

Iako obitelj Kurbaša već neko vrijeme živi u Zagrebu, Emanuel se, kao i njegov stariji brat Marko Ilija, rodio u Splitu jer je, kako kaže Robert, to bilo lakše zbog logistike.

– Bake su nam u Splitu pri ruci pa mogu pripomoći supruzi u brizi za starijeg sina – objašnjava glumac i dodaje kako želi imati još djece.

– Nećemo stati dok ne dobijemo curicu – kaže Robert kroz smijeh.

U intervjuu koji nam je dao prošle godine glumac je rekao da neće nametati sinu čime da se bavi u životu. Zasad ga zanimaju uglavnom crtići i igranje autićima.

– Ja bih da bude ono što želi biti. Ali ako želi biti nogometaš i ako zaradi te silne milijune, reći ću mu da ih nije baš zaradio svojim trudom, da je to malo previše i da podijeli taj novac onima kojima je to potrebno – rekao je glumac koji i sam rado sudjeluje u brojnim humanitarnim akcijama. Tako je i njegova izvedba monodrame Ispit savjesti bila humanitarna jer je prihod od ulaznica bio za obnovu odmarališta u Supetru za Dječji dom Sv. Ana Vinkovci.

Glumac se trudi radne obveze uskladiti s obiteljskima.

– Sve se okrene naopačke. Obitelj i jest razlog zbog kojeg sam ubacio u nižu brzinu što se tiče angažmana. Obitelj je prioritet – rekao je ovog ljeta Kurbaša.

Svaki dan prožet ljubavlju

Suprugu voli na njima posebne datume iznenaditi nekom sitnicom.

– Trudim se da mi svaki dan bude prožet pažnjom i ljubavlju prema supruzi. Običaj slavljenja ljubavi jedan dan u godini malo mi je pretenciozan jer ljubav treba živjeti svaki dan – rekao nam je Kurbaša za Valentinovo.

Robert i Kristina vjenčali su se u veljači 2013. u crkvi Bezgrešnog začeća u Kučinama kod Solina nakon godinu dana veze. Nekoliko mjeseci nakon svadbe rodio im se i prvi sin Marko Ilija.

>>Robert Kurbaša postao tata Marka Ilije

>>Robert Kurbaša: Ljubav sa suprugom i sinom slavim svaki dan

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

DU
Deleted user
13:27 02.12.2015.

Čestitke obitelji Kurbaša. Živi i zdravi bili.

MR
MRUDante
14:47 02.12.2015.

eto još jednog glasa za adeze za koju godinu hahahhaaaaa

Avatar links
links
16:09 02.12.2015.

tko je ovo?