najveća podrška

Obitelj Ivana Perišića stigla u Katar! Supruga Josipa i djeca bodrit će ga s tribina, a sada je pokazala i kako provode vrijeme

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
25.06.2016., Lens, Francuska - UEFA EURO 2016., osmina finala, Hrvatska - Portugal. Ivan Perisic. Photo: Goran Stanzl/PIXSELL
Foto: Instagram
Ivan Perišić
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram
Foto: Tottenham
Foto: Tottenham
Foto: Instagram
Foto: instagram
Josipa Perišić
Foto: instagram
Josipa Perišić
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram screenshot
08.12.2022.
u 14:30
Josipa je na svojem Instagram storyju pokazala kako je došla u Katar s obitelji te kako se provode. Tako je pokazala kako uživa u šetnji i da se opušta na katarskom suncu.
Pogledaj originalni članak

Hrvatska nogometna reprezentacija plasirala se u četvrtfinale Svjetskog nogometnog prvenstva u Kataru, a navijačka groznica ovih dana može se vidjeti na svakom koraku. Dok neki planiraju s kim će i gdje gledati utakmicu koja je na rasporedu u petak u 16 sati po našem vremenu, drugi su se uputili u Katar gdje će bodriti naše vatrene s tribina. 

U Kataru se već nalaze i obitelji naših nogometaša, a pridružila im se i supruga Ivana Perišića, Josipa Perišić. Naime, Josipa je na svojem Instagram storyju pokazala kako je došla u Katar s obitelji te kako se provode. Tako je pokazala kako uživa u šetnji i da se opušta na katarskom suncu.

Foto: Instagram screenshot
Podsjetimo, Josipa i Ivan znaju se još iz školskih klupa. Iako se rijetko skupa pojavljuju na društvenim događanjima, lijepa Josipa često objavljuje njihove zajedničke fotografije na društvenim mrežama. Par se crkveno vjenčao 2020. godine na tajnoj ceremoniji na otoku Šolti u krugu najuže obitelji. Ceremoniju je predvodio don Vinko Beus u crkvi svetog Mihovila, a slavlje se potom nastavilo u hotelu Martinis Marchi Heritage u povijesnom dvorcu u Maslinici. Par je u dugogodišnjoj vezi i ima troje djece: sina Leonarda, kćer Manuelu i sina Luku kojeg su dobili ove godine.

Dodajmo i da su brojne obitelji naših vatrenih već došle u Katar te smo ih imali priliku gledati na tribinama. Izabel, supruga Matea Kovačića, na utakmici protiv Japana privlačila je pažnju. Vanja Modrić s djecom također je bila na tribinama, kao i supruga Dominika Livakovića, junaka te utakmice, Helena Livaković.

VIDEO Ivana Knoll u Dohi je proslavila novi uspjeh: 'Hejteri, kako ćete sad spavati?'

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

DU
Deleted user
14:49 08.12.2022.

Arapi su imali običaj da ženama koje se loše ponašaju stave užareni metalni dildo u ono mjesto.Dali ona ima mozak..

DU
Deleted user
14:40 08.12.2022.

Cestitam djevojci, ispunila je svoj san. Udala se za pare, uf sorry, orisica. Poznatog guraca krpenjace. Evo "lajk"!! 🤣 🤣