Gaga i Cooper

O ovome trenutku s dodjele Oscara svi pričaju, nisu mogli sakriti emocije

Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
25.02.2019.
u 07:15
Iskrice su frcale tijekom njihova nastupa i samo još dodatno potkrijepile nagađanja kako su pjevačica i glumac kemiju s filmskog platna prenijeli i u privatni život.
Pogledaj originalni članak

Trenutak o kojem se najviše priča nakon sinoćnje dodjele Oscara izvedba je pjesme "Shallow" Lady Gage i Bradleya Coopera

Iskrice su frcale tijekom njihova nastupa i samo još dodatno potkrijepile nagađanja kako su pjevačica i glumac kemiju s filmskog platna prenijeli i u privatni život. Tijekom izvedbe izmjenjivali su poglede pune nježnosti, a na kraju su se izgrlili i izljubili.  

Dugo se nagađa kako Bradley i supruga Irina Shayk, koja je sinoć njegovu emotivnu izvedbu u duetu s Gagom gledala iz publike u
društvu svekrve Glorije, imaju problema u braku.

Potom je Lady Gaga nedavno raskinula s dečkom i šuška se kako su za prekid krive emocije koje gaji prema Cooperu. 

Pogledajte nastup pjevačice i glumca o kojem svi pričaju.

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

Avatar markoii123
markoii123
09:03 25.02.2019.

Fantastično.

MI
mirjmiki
08:05 25.02.2019.

Mislim ovo su glumci. I umjetnici. Vrhunski. A Irina mu još m je supruga ali nadam se da će postati. Oni su par u stvarnosti.

Avatar Kaladin
Kaladin
10:34 25.02.2019.

Riječ je o glumcima