pozirala u bikiniju

Novopečena supruga Tina Jedvaja oduševila trbušnjacima: 'Tko ima veći six pack, ti ili muž?'

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: instagram.com/_dinad_
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE Varaždin: Vjenčanje Dine Dragije i Tina Jedvaja u dvorcu Leitner
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE Varaždin: Vjenčanje Dine Dragije i Tina Jedvaja u dvorcu Leitner
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE Varaždin: Vjenčanje Dine Dragije i Tina Jedvaja u dvorcu Leitner
30.06.2022.
u 20:15
Poznata plavuša nije otkrila lokaciju na kojoj je uživala, a njezina objava izazvala je brojne reakcije i pohvale na račun njezine figure.
Pogledaj originalni članak

Domaći nogometaš Tin Jedvaj i njegova dugogodišnja Dina Dragija vjenčali su se u Varaždinu okruženi bliskim prijateljima, suradnicima i članovima obitelji. Lijepa Dina svakom novom fotografijom na društvenim mrežama očara pratitelje, a ovaj put nije bila riječ o fotografiji vezanoj za vjenčanje već je pratitelje oduševila atraktivnom linijom u kupaćem kostimu.

Naime, objavila je fotografiju na kojoj pozira u smeđem trendi bikiniju, a u prvi plan dospjeli su njezini istrenirani trbušnjaci te vitka linija i preplanuli ten. Poznata plavuša nije otkrila lokaciju na kojoj je uživala, a njezina objava izazvala je brojne reakcije i pohvale na račun njezine figure.

"Daj Dina", "Tko ima veći six pack, ti ili muž?", "A živote", "SPF obavezno", "Predivna", nizali su pratitelji pohvale na Dinin izgled.

Podsjetimo, nedavno je na društvenim mrežama otkrila i par detalja oko vjenčanja. Bijela torta koju su imali bila je ukrašena ružama, a imala je čak sedam katova, a prije rezanja gosti su uživali u spektakularnom vatrometu. Veliko postolje na kojem se nalazila torta bila je na kraju dugačke piste oko koje su bili poredani buketi.

Dina nosila jednostavnu vjenčanicu bez detalja, a protezala se uz vrat bez rukava te nastavila u obliku sirena-kroja. Kuma joj je bila Petra Kljajić, kći legendarnog rukometaša Nenada Kljajića. Tin i Dina za prvi ples odabrali su pjesmu Eda Sheerana 'Perfect', a uzvanike je kasnije zabavljala popularna grupa Lexington. U kasnijim satima na pozornici se pojavio glazbenik Saša Matić. 

Na vjenčanju su bila brojna poznata imena hrvatske scene među kojima supruga košarkaša Ivice Zupca Kristina Zubac, supruga nogometaša Matea Kovačića Izabel Kovačić, influencerica Brita Bobetić, glazbenik Stefan Cvijović Cvija, dizajnerica Kristina Bruja, frizer poznatih Zvonimir Franić koji je također podijelio djelić atmosfera, ali i mladenkin izgled prije svečanosti. 

Podsjetimo, Dinu šira javnost zna kao curu nogometaša, a ona je i studentica na prestižnom Sveučilištu u Londonu, gdje je nastavila školovanje nakon što je diplomirala na Visokoj školi međunarodnih odnosa i diplomacije Dag Hammarskjöld. Prije toga okušala se u manekenstvu, a na Instagramu s pratiteljima često dijeli fotografije svoje i Tinove svakodnevice. Dodajmo da je par godinama u sretnoj vezi, a za njihovu vezu saznalo se tek 2016. godine, kad je Izabel Kovačić na svom Instagramu objavila zajedničku fotografiju s tribina. 

VIDEO>>Pjevač R. Kelly osuđen je na 30 godina zatvora zbog seksualnog zlostavljanja žena: 'Imao je jezive perverzne i sadističke prohtjeve'

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

NA
najposebniji
21:12 30.06.2022.

To nije six pack, to se zove izgladnjivanje.

Avatar Uzdanica hbz
Uzdanica hbz
21:05 30.06.2022.

I ovaj se usrećio

Još iz rubrike Showbiz