OSTALA PRISEBNA

Novinarka HRT-a oduševila reakcijom u javljanju nakon potresa

Foto: HRT/Screenshot
Maja Kubik
Foto: HRT/Screenshot
Maja Kubik
24.03.2020.
u 10:20
Dok je novinarka govorila kako su stanari morali biti evakuirani jer su statičari procijenili kako zgrada više nije sigurna, iza nje se zgrada srušila, a ona se samo hladno okrenula i kazala kako smo upravo vidjeli razlog evakuacije.
Pogledaj originalni članak

Reporteri HRT-a proteklih su dana dobili brojne pohvale za svoj rad tijekom izvještavanja oko pandemije koronavirusa, a to se i nastavilo jučer nakon razornog potresa u Zagrebu. 

Foto: Twitter
Foto: Twitter
Foto: Robert Anić/PIXSELL
petar vlahov
Foto: Robert Anić/PIXSELL
petar vlahov
Foto: HTV
petarvlahov

Novinarka Maja Kubik jučer se javila iz Bogovićeve ulice u Zagrebu, gdje je tijekom emitiranja podnevnog Dnevnika u kontroliranim uvjetima rušena zgrada stradala u potresu. 

 

Dok je novinarka govorila kako su stanari morali biti evakuirani jer su statičari procijenili kako zgrada više nije sigurna, iza nje se zgrada srušila, a ona se samo hladno okrenula i kazala kako smo upravo vidjeli razlog evakuacije. HRT je snimku javljanja objavio na Twitteru.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.