problemi se nižu

Novi udarac za Severinu: Pjevačica izgubila još jedan sudski spor

Foto: Borna Filić/PIXSELL
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
Foto: Borna Filic/Pixsell
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
Foto: Instagram
Foto: Davor Puklavec/Pixsell
Foto: Instagram
Foto: Miranda Cikotic/Pixsell
Foto: Instagram
Severina
Foto: Instagram
Severina
Foto: Instagram
20.05.2020.
u 08:31
Sve su glasnija šuškanja o razmiricama i bračnim problemima sa suprugom Igorom Kojićem, a u međuvremenu je Severini stigao i novi udarac.
Pogledaj originalni članak

Pjevačica Severina Kojić proteklih mjeseci proživljava buran period. Nakon što je ostala bez sina koji je sudskom odlukom dodijeljen na skrb ocu Milanu Popoviću, Severini navodno ne ide ni na ljubavnom planu. Sve su glasnija šuškanja o razmiricama i bračnim problemima sa suprugom Igorom Kojićem, a u međuvremenu je Severini stigao i novi udarac.

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Severina i Igor Kojić
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Davor Puklavec/Pixsell

Pjevačica je, kako pišu 24 sata, izgubila još jedan sudski spor. Severina se žalila na privremenu mjeru Općinskoga građanskog suda u Zagrebu iz srpnja 2019. prema kojoj ne smije objavljivati fotografije malodobnog sina na društvenim mrežama, Instagramu i Facebooku.

Morala je tada ukloniti sve fotografije. Županijski sud u Dubrovniku u listopadu 2019. potvrdio je prvostupanjsku privremenu mjeru. Međutim, Seve se na nju oglušila pa je nastavila objavljivati fotografije dječaka. Riječ je o privremenoj mjeri koja vrijedi do okončanja parnice između bivših partnera.

Ako slučajno smetne s uma ovu odluku suda, Seve mora platiti 5000 kuna, a kazna će se povećavati, i to dvostruko, svaki sljedeći put kad fotografija osvane na društvenim mrežama, pišu 24 sata.

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

Avatar Keep_calm
Keep_calm
11:09 20.05.2020.

I, što Seve danas ima za ručak? Novinari? Zar to sad nećemo moći saznati, a zanima nas?!

ZO
zoranos
09:39 20.05.2020.

Dakle ako se želi slikati gola (polugola zapravo) to može, čak je i poželjno jer donosi profit, a ako želi objaviti sliku svog vlastitog djeteta - e to ne može. Evo to je najbolja slika što su današnji mediji kad se na njima više ne smiju objavljivati slike djece! Dobro došli u moderan i napredni svijet!