Avanturistički duh

Naš glumac zaljubio se u bivšu manekenku koja rado objavljuje golišave fotografije

Foto: Matija Habljak/Pixsell
Foto: Davor Višnjić/Pixsell
Foto: Davor Višnjić/Pixsell
Foto: Sandra Šimunović/Pixsell
Foto: Sandra Šimunović/Pixsell
08.01.2020.
u 12:37
Dušan Bućan i Sara Hdagha zajedno su već nekoliko mjeseci, a ono što ih je najviše povezalo jest ljubav prema putovanjima.
Pogledaj originalni članak

Glumac Dušan Bućan nije skrivao osmijeh kada su ga fotoreporteri nakon predstave "Idiot" u zagrebačkom HNK snimili u društvu lijepe Sare Hdaghe.

Kako doznaje Story, Bućan i Sara zajedno su već nekoliko mjeseci, a ono što ih je najviše povezalo jest ljubav prema putovanjima. Dobro je poznato da Bućan ima avanturistički duh i da je samo prošle godine na konju prošao 1200 kilometara dug put do Crnog mora.

 

 

Pogled na društvene mreže Sare Hdaghe također otkriva kako bivša manekenka i mlađa sestra poznate manekenke Jasmine Hdaghe obožava putovanja i egzotične destinacije. Dušan je na put do Crnog mora krenuo s prijateljem Borisom Veličanom, a sada planira putovanje na Egejsko more, ali nije siguran hoće li mu pratnja na ovom putovanju biti djevojka.

 

 

– Vidjet ćemo još hoće li sa mnom. Još uči jahati – rekao je Dušan za Story. Sara, čiji su roditelji iz Libije došli u Zagreb, završila je Učiteljski fakultet i Poslovno veleučilište u Zagrebu. Dušan već nekoliko godina živi na imanju udaljenom 60-ak kilometara od Zagreba i uživa u čarima seoske idile.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.