Zanimljiv hobi

Nives Celzijus u pauzama snimanja TLZP-a snima seksi selfije

Foto: Instagram
Nives Celzijus
Foto: Instagram
Nives Celzijus
Foto: Instagram
Nives Celzijus
Foto: Instagram
Nives Celzijus
01.03.2017.
u 13:23
Pjevačica je stanke tijekom snimanja showa Nove TV iskoristila za snimanje serije selfija u kojima je njen dekolte u prvom planu
Pogledaj originalni članak

U pauzama snimanja showa "Tvoje lice zvuči poznato" Nives Celzijus pronašla je svoj način kako ubiti dosadu. Na radost obožavatelja pjevačica je stanke tijekom snimanja odlučila iskoristiti za snimanje selfija u pripijenoj crnoj haljini u kojoj je njen bujni dekolte bio u prvom planu.

Serija selfija u kratkom roku skupila je skoro četiri tisuće lajkova, a komplimenti na račun njenog seksi izgleda su se nizali jedan za drugim.

- Da mogu lajkao bi fotografiju i dva puta - poručio joj je jedan od obožavatelja. 

Nives ćemo u nedjelju gledati u četvrtoj sezoni showa "Tvoje lice zvuči poznato", a u nedjelju u prvoj emisiji nove sezone nastupit će kao Baha Men.

 

 

 

>>Nives Celzijus drastično promijenila frizuru, obožavateljima se sviđa

>>Nives Celzijus predstavila fanovima sestru Mateu

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

RI
rikavac
20:52 01.03.2017.

pozdrav za vas sve tri.

Još iz rubrike Showbiz