u revijalnom tonu

Nives Celzijus seksi videom najavila obožavateljima koncert u Splitu

Foto: Screenshot
nives celzijus
29.04.2015.
u 16:04
Danas ih je počastila i seksi videom u kojem svoje obožavatelje poziva na prvomajski koncert u klub Vanilla
Pogledaj originalni članak

Objava provokativnih fotografija kojima najavljuje svoj skorašnji koncert u Splitu, za Nives je bio tek početak komunikacije s fanovima na društvenim mrežama ovoga tjedna.

Danas ih je počastila i seksi videom u kojem svoje obožavatelje poziva na prvomajski koncert u klub Vanilla.

Kao uvijek do sada, Nives se rado poigrava vlastitim seksepilom kako bi publiku uoči koncerata držala u neizvjesnosti, a na svakom koncertu pripremi im i pokoje iznenađenje da se njezin nastup s pratećim bendom brzo ne zaboravi. Budući da su karanfili obilježje Prvog maja, praznika rada, a i najpoznatija pjesma popularne pjevačice, ona će Splićanima ovog vikenda prirediti pravu senzaciju.

>>Nives Celzijus pjevat će u katedrali. I bit će bolja od 200 godina dugih repriza

>>Pogledajte tko je od poznatih uživao u slavljeničkom koncertu Nives Celzijus!

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

AF
afz2010
18:45 29.04.2015.

ne mužim kaje tu seksi!!! bljak

Još iz rubrike Showbiz