tajila je

Nives Celzijus rijetko spominje svoj ljubavni život, a sada je konačno otkrila je li u vezi: 'Sretna sam'

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Facebook Leo Nicolier
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Nives Celzijus
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
30.12.2022.
u 07:00
Na društvenim mrežama ne objavljuje zaljubljene statuse ni fotografije, ali prošle godine je otkrila kako je u vezi. Ipak čini se da nije potrajalo, jer je sada rekla da je slobodna.
Pogledaj originalni članak

Pjevačica, spisateljica i influencerica Nives Celzijus od razvoda od nogometaša Dine Drpića skrivala je svoj ljubavni život. Na društvenim mrežama ne objavljuje zaljubljene statuse ni fotografije, ali prošle godine je otkrila kako je u vezi. Ipak čini se da nije potrajalo, jer je sada rekla da je slobodna. 

- Sretno sam slobodna bez ikakvih tendencija da to promijenim - kazala je Nives za Scena.story.hr 
Podsjetimo, Nives je prošle godine izjavila da je sretno zaljubljena. Nije htjela otkriti tko je njezin novi partner, ali priznala je da su zajedno godinu dana. 

- Pitaju me: 'Pa dobro, imaš li koga, viđaš li se s kim?' Pa da! 'Pa koliko se viđate?' Pa godinu dana! 'Što, čujete se svaki dan?' Ne! Fakat se ne čujemo, zato vjerojatno i jesmo tako dugo zajedno, zato što su se našle dvije kompatibilne osobe, svatko ima neku svoju vrstu posla, dosta smo zauzeti po tom pitanju, i nekad se teško usklađujemo. Meni je u svim tim odnosima uvijek falilo slobode! To da me stalno netko ne zivka, di si, što si... Mi ćemo to sve kad se vidimo proći, nema tu neke neiskrenosti, laži, mi na kraju sve to riješimo, samo to ne mora biti na dnevnoj bazi - ispričala je za medije sve o svojoj novoj vezi te je otkrila i čemu ju je novi dečko oborio s nogu.

- Valjda baš zbog toga što smo kompatibilni, to je ovaj dio o kojem smo razgovarali, zato što ti neki koji su ranije pokušavali... Dogodi nam se taj problem da uvijek sve na kraju doživljavam kao neki napad na sebe! Kao: 'Nisi odgovorila na poruku!', 'Jesi li ti to meni seenala poruku?' Eee, radim! Zato mislim da je razumijevanje i tolerancija prvi razlog... A to je nekako najteže naći. Ali uz to je i bolesno zgodan! - ne skrivajući sreću rekla je Nives.

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 11

HU
Heroj_ulice
07:48 30.12.2022.

Kada navodite zanimanja za Nives Zeljković pjevačica, spisateljica i influencerica onda je fer navesti sva starleta, kondiciona trenerica, glumica, kolumnistica, model i publicistica.

MO
modovisisajteMaraschino
08:03 30.12.2022.

i mene bi bilo sram da priznam da sam sa njom ili bilo kojom drugom "zvijezdom" ili "influencericom" u vezi

TE
Templo
07:43 30.12.2022.

Kako napisati bilo sto, a da se ne popusi karton? Nikako! Odustajem.