DOBITNICA KIKLOPA

Nives Celzijus iznenadila fanove objavom: Sprema li se nova knjiga?

Foto: Instagram
Nives Celzijus
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
Nives Celzijus
Foto: Instagram
Nives Celzijus
Foto: Instagram
Nives Celzijus
16.10.2018.
u 19:10
Dobitnica nagrade "Kiklop" napisala je “Biste li voljeli novi nastavak Gole istine? Ili možda neku posve novu knjigu?”, pozirajući sa svojom "Golom istinom" u rukama
Pogledaj originalni članak


Nives Celzijus iznenadila je pratitelje na Instagramu objavom u kojoj je nagovijestila novu knjigu. Dobitnica nagrade "Kiklop" napisala je “Biste li voljeli novi nastavak Gole istine? Ili možda neku posve novu knjigu?”, pozirajući sa svojom "Golom istinom" u rukama. Podsjetimo, Nives je dosad izdala dva nastavka "Gole istine".

- Nives, napiši drugu knjigu… i to knjigu kojoj će biti tematika kako te ljudi posve krivo doživljavaju… samo gledaju tvoju fiziku, a rijetko tko zna da imaš u glavi - napisala joj je jedna pratiteljica. 

Pogledajte video: Maja Šuput o Supertalentu i svom novom brendu

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

BU
Budak
19:26 16.10.2018.

Otkad VL ima oglase od prostitutki?

IC
ico3
20:40 16.10.2018.

Zgodna i dobro zaradjuje, na svom izgledu.Zna posao, i unovcit onu stvar.

IL
ilijan
20:01 16.10.2018.

Je jadna

Još iz rubrike Showbiz