oduševila je sve

Nina Badrić iznenadila pratitelje promjenom, Rozga joj poručila: 'Fatalna žena'

Foto: Promo
Nina Badrić
Foto: Promo
Nina Badrić
Foto: Promo
Nina Badrić
Foto: Instagram
Foto: Andreja Damnjanović
Nina Badrić
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: instagram
Foto: Instagram
Foto: Marko Grubišić
Foto: Instagram
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Nina Badrić
25.09.2022.
u 16:05
Iako nije sigurno je li pjevačica zbog novog projekta samo stavila plavu periku ili se zbilja odlučila na promjenu boje kose, pratitelji su nesumnjivo oduševljeni izgledom.
Pogledaj originalni članak

Pjevačica Nina Badrić (50) na Instagramu je pratiteljima pokazala novu veliku promjenu u frizuri. Iako nije sigurno je li pjevačica zbog novog projekta samo stavila plavu periku ili se zbilja odlučila na promjenu boje kose, pratitelji su nesumnjivo oduševljeni izgledom. 

- Plavuša - napisala je kratko uz novu fotografiju.

Pjevačica je zamišljeno pozirala u bijeloj šljokičastoj bluzi, no svu je pažnju ukrala njezina frizura za koju je dobila mnoge komplimente u komentarima.

"Wow, nebitno jel novo ili staro, fake ili pravo, dobro ti stoji", "Jako seksi"; "alo plavušo!", "O kakva promjena ljepotice", pisali su joj u komentarima, a javila joj se i kolegica Jelena Rozga koja joj je napisala "Femme fatale", u prijevodu "fatalna žena". 

VIDEO>>Alen Vitasović o alkoholizmu: Nije me sram priznati da sam se liječio

psihološki profil janice kostelić

'Prije starta plašila je suparnice zafrkancijom. Njoj je bilo svejedno, a one se tresu'

Iz pera publicista Marijana Boršića izašla je biografija najveće hrvatske sportašice "Janica jedna i jedina", a naš ju je novinar među prvima pročitao. – Pojavili su se komentari da je Ante kvazistručnjak, da djecu tjera na nemoguće, da liječi svoje komplekse, a jedna ugledna psihologinja napisala mu je da muči svoju djecu i da je tiranin. Pa zar bi se Janica nakon svih onih ozljeda vraćala da nije voljela skijanje? Zar bi Ivica skijao do 38. godine da nije toliko volio skijanje – pita se Boršić.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.