Sasvim iznenada

Nikolinu Pišek udali na treningu srpskog Partizana

Foto: pixsell
Nikolinu Pišek udali na treningu srpskog Partizana
01.11.2011.
u 14:20
Voditeljica je od nogometaša na poklon dobila dres ali ne i kopačke jer nisu imali njen broj
Pogledaj originalni članak

Zbog snimanja svoje emisije za televiziju Pink voditeljica Nikolina Pišek posjetila je nogometaše srpskog Partizana, prenosi srpski Mondo. Nikolina je sa dečkima odradila i trening a najviše savjeta o sportu koji je snažnijem spolu najvažnija sporedna stvar na svijetu lijepa voditeljica je dobila od Milana Smiljanića.

Nogometaši su provjerili i njeno znanje o nogometu i ocijenili kako Nikolina mora još neke stvari naučiti ali zbog njenog lijepog osmijeha sve minuse su pretvorili u pluseve. Pišek se doma vratila i sa dresom Partizana na kojem je broj 22 i prezime Ilić. - Ilić, eto udali su me. Jedino mi nisu dali kopačke jer nemaju broj 38 - rekla je za Mondo Nikolina.

 

 

 

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

FE
Felicijen
15:24 01.11.2011.

Zašto su je vratili ?

SA
sandrina
15:28 01.11.2011.

2 silikonska ciculjka, napuhane i napućene usnice koje muškarci zamišljaju među svojim međunožjem, malo valovite i bujne kose, kila šminke na blijedom i bezizražajnom licu, praznina iznutra, izvana šou.....i eto ti \"novinarke modernog doba\" po formatu današnjih medija bez škole i diplome

OR
ordinaryhandsome
15:21 01.11.2011.

Dajte dosta više o ovoj stvarno... \"Vijest\" je (očigledno) toliko glupa da nemre bit gluplja.