nikad ga nije vozila

Nikolina Pišek demantirala da joj je izgorio Porsche Cayenne

Foto: Anto Magzan/Pixsell
Nikolina Pišek
Foto: Anto Magzan/PIXSELL
Nikolina Pišek
Foto: Davor Višnjić/PIXSELL
nikolina pišek
Foto: Filip Brala/PIXSELL
nikolina pišek
Foto: Facebook
Nikolina Pišek
25.02.2014.
u 08:02
Nikad nisam vozila Porsche Cayenne, a u Šumatovačnoj ulici u kojoj je izgorio spomenuti automobil ja ni ne živim, rekla je Pišek
Pogledaj originalni članak

Iako je Telegraf objavio da je Nikolini Pišek, udanoj Ristović, prošlog tjedna izgorio automobil Porsche Cayenne u Beogradu, televizijska voditeljica to je opovrgnula za Story.

– Nikad nisam vozila Porsche Cayenne, a u Šumatovačnoj ulici u kojoj je izgorio spomenuti automobil ja ne živim pa ni nema razloga da moj auto bude tamo parkiran – rekla je Nikolina, koja se u vrijeme incidenta nalazila na Maldivima.

Prema pisanju srpskih medija od luksuzne jurilice ostali su samo kotači, materijalna je šteta velika, a uzrok požara na jurilici je nepoznat.

>>'Crvenokose se zabavljaju najbolje'

Foto: Davor Višnjić/PIXSELL

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 10

Avatar Dr.Hook
Dr.Hook
09:36 25.02.2014.

"Uspjesan muskarac je onaj koji zaradjuje vise nego sto njegova zena moze potrositi. Uspjesna zena je ona koja nadje takvog muskarca." Mario Adorf

PR
prepri43
09:12 25.02.2014.

Sigurno su joj ostali samo "točkovi"!

DE
denihr
08:27 25.02.2014.

ha,ha jadnica

Još iz rubrike Showbiz