U društvu prijateljice

Nikolina Ristović s Unom Sofijom prošetala središtem Zagreba

Foto: Facebook
nikolina pišek
Foto: Facebook
nikolina pišek
Foto: Facebook
nikolina pišek
Foto: Facebook
nikolina ristović
Foto: Borna Filić/PIXSELL
Nikolina Ristović
03.03.2015.
u 09:55
S obzirom na to da od rođenja djevojčice voditeljica živi na relaciji Zagreb-Beograd, slobodno vrijeme u svom rodnom gradu uvijek nastoji maksimalno iskoristiti za druženje s dragim osobama.
Pogledaj originalni članak

Sunčano vrijeme u Zagrebu voditeljicu Nikolinu Ristović izmamilo je na šetnju s tromjesečnom kćerkicom Unom Sofijom. Majka i kći uživale su na svježem zraku, a u šetnji Gornjim gradom pridružila im se i draga prijateljica.

S obzirom na to da od rođenja djevojčice voditeljica živi na relaciji Zagreb-Beograd, slobodno vrijeme u svom rodnom gradu uvijek nastoji maksimalno iskoristiti za druženje s dragim osobama. 

Odlično raspoložena voditeljica vidno uživa u čarima majčinstva koje joj iz dana u dan zadaje sve više slatkih briga. Oko malene djevojčice Nikolini najviše pomažu suprug Vidoje Ristović i 17-godišnja kći Hana koju je voditeljica dobila u vezi s novinarom Markom Cigojem. 

 

>>Nikolina Ristović pozirala s novorođenom kćerkicom i svima poželjela sve najbolje

>>Nikolina Ristović objavila prvu fotografiju svoje kćerkice

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
11:10 03.03.2015.

Risto pita Jovana kako bi se zvao da mu skinu prvo slovo... ovan kaže a ti ? isto....

Avatar Forte
Forte
21:38 03.03.2015.

ha ha Serbi penetriraju u Horvat domovina

IK
ikonoklast
10:58 03.03.2015.

buahaha kolica viša od nje

Još iz rubrike Showbiz