na meti gledatelja

Nikolina i Adam sve su prisniji, a Gordana planira razvod od Dejana: 'Ona samo glumi i laže'

Foto: RTL
Foto: Facebook
Foto: RTL
Foto: RTL
16.04.2020.
u 09:53
Gledatelji na društvenim mrežama ponovno nisu bili blagonakloni prema Gogi koju mnogi smatraju lažljivicom. - Stalno govori kako ostali kandidati nešto glume i lažu, a ona je ta koja stalno nešto glumi i mulja. Ona ne zna što bi sama od sebe, a kamo li od nekog drugog. Užas - komentirala je ljutito jedna gledateljica.
Pogledaj originalni članak

U srijedu navečer u showu 'Brak na prvu' parovi su dobili novu priliku da se izbore za ljubav i poprave svoj brak, no neki su se već odavno istaknuli da im poboljšanje odnosa s partnerom nije prioritet.

Nakon dana odluke i razgovora s ekspertima, Nikolina i Adam shvatili su da ne žele još odustati od svoje veze, stoga su otišli na tečaj acro yoge kako bi se zbližili i zaboravili na probleme.

Foto: RTL

- Napokon sam mu se prepustila jer zna što radi. Drago mi je što je bio strpljiv jer idemo u boljem smjeru. Iako su osjećaji isti, komunikacija je bolja, i to je korak naprijed- priznala je Nikolina, a slična razmišljanja ima i njezin suprug, piše RTL.

- Vidim da više nema barijere među nama. Valjda je sad napokon shvatila da može imati povjerenja u mene i to napokon pokazuje - kazao je zadovoljno Adam, koji je konačno imao priliku zagrliti Nikolinu bez njezina neodobravanja.

S druge strane situacija između Gordane i Dejana postaje sve napetija. Iako se Dejan ponovno uselio u stan kako bi poradili na svom odnosu Gordanu to nije oduševilo.

Foto: RTL

- Nisam nešto presretna, ali mogu živjeti s tim i vidjet ćemo kako će biti. No naš je brak trenutno u fazi braka pred razvodom. Generalno se ne razumijemo, mislim da smo različiti i ne privlači me to. Zato sam se udaljila - izjavila je Goga koja ne vidi načina da se predomisli u vezi Dejana te smatra kako sada nije pravi trenutak da upozna njegovu obitelj, što je idući korak eksperimenta.  

Gledatelji na društvenim mrežama ponovno nisu bili blagonakloni prema Gogi koju mnogi smatraju lažljivicom. - Stalno govori kako ostali kandidati nešto glume i lažu, a ona je ta koja stalno nešto glumi i mulja. Ona ne zna što bi sama od sebe, a kamo li od nekog drugog. Užas - komentirala je ljutito jedna gledateljica. - Goga je ljubomorna. Svi su joj neiskreni. Ispada da je samo ona iskrena. Nije svjesna sebe i ponašanja - nadovezala se druga. Bilo je i onih koji smatraju da kandidatima nije ni do ljubavi ni do braka već samo do honorara. - Drage žene,a još draži ljudi!!! Gledajući "BRAK NA PRVU" došla sam do zaključka da su svi očekivali savršenstvo i da se svi boje prve bračne noći jer im je to "nepoznanica", osim Milana i Gordane i samo se još honoraru raduju.
Šta vi kažete,imali tu istine,ili griješim? - zapitala se radoznala gledateljica.

Foto: Facebook

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

ST
Starotopoljanin
12:21 16.04.2020.

sta vam je ljudi,oni rade po direktivi rtl gluposona ,da bi zaludili,iznervirali i privukli vecu pozornost,odnosno gledanost.Kada bi igra isla u smijeru idilicnosti,nebi bilo interesantno,i gledatelji bi zatvorili tv. ili bi prebacili na drugi program.sve je to manipulacija jer su potpisali ugovore o sutnji i moraju izvrsavati rtl program.

AD
adminka
19:42 18.04.2020.

Gordana je pametna mlada žena, prekrasnih očiju. Normalno je da želi osobu slićnu sebi, a ne nekog bez radnih naivka, sklonog alkoholnoj zabavi i pri tom još prostaka koji bi vrijeđao, a možda kasnije i zalijepio koju šamarčinu. Bravo Goga, dobro i brzo ste skužili s kim imate posla.

MA
marijanka
12:21 16.04.2020.

Gordana idi sto prije doma nepozeljna si u sou.Toliko arogancije i netolerancije nisam vec dugo vidjela.Nikad neces naci nekoga tko te bu trpel