ne odustaje

Nikolina (18) progovorila o razvodu, sinu i Hakiji (41): 'Vidim se s njim u braku, a želim i još djece'

Foto: RTL, Facebook
Foto: RTL, Facebook
Foto: RTL, Facebook
Foto: RTL, Facebook
Foto: RTL, Facebook
28.02.2020.
u 09:20
– Mogu se zamisliti u braku s Hakijom. Mislim da bi moji roditelji to prihvatili ako bi bio dobar prema meni, a ja sretna. Htjela bih i još jedno dijete – priznala je Nikolina
Pogledaj originalni članak

Nikolina Sajević (18) jedna je od kandidatkinja nove sezone showa 'Ljubav je na selu'. Nikolina se trenutačno nalazi na farmi kod 23 godine starijeg Hakije Špage kojeg se svim silama trudi osvojiti. Nikolini razlika u godinama ne predstavlja problem, no račune bi joj mogle pomrsiti konkurentice  Ines Petrić (46)  koja je peti put u showu, ali i Marijana Črlenec (30) koja se drugi put prijavila.

– Ines nije ljubomorna, ali Marijana jest, previše se petlja. Hakija bi možda nešto i pokušao sa mnom, ali ne može se izboriti od nje – kazala je Nikolina za 24 sata.

 

Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL

Iako joj se Hakija sviđa, pred kamerama se, kaže, ne bi mogla prepustiti strastima. – Pristala bih samo na zagrljaj, poljubac i držanje za ruke, ali to je sve – dodaje Nikolina koja iza sebe već ima jedan propali brak. Prije dvije godine udala se za 32-godišnjeg partnera s kojim je dobila jednogodišnjeg sina Valentina, no njihova ljubav potrajala je vrlo kratko.

– Njegovi roditelji previše su se počeli petljati u naše stvari i tu smo zajedno odlučili da više ne ide i da je najbolje da to prekinemo – otkrila je Nikolina koja unatoč bračnom brodolomu nije izgubila vjeru u ljubav, ali ni u brak.

Mogu se zamisliti u braku s Hakijom. Mislim da bi moji roditelji to prihvatili ako bi bio dobar prema meni, a ja sretna. Htjela bih i još jedno dijete – priznala je Nikolina koja je mnoge nasmijala na početku sezone svojom urnebesnom izvedbom zumbe koju trenira već četiri godine. – Plešem od 15. godine radi zdravlja i rekreacije, a obožavam plesati, isto kao i pjevati – zaključila je Sajević.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

Avatar niwrad
niwrad
09:40 28.02.2020.

WTF?! Osamnaest godina i već ima propali brak i dijete? Ništa čudno, pošto danas država krade novac radnih i odgovornih ljudi da bi financirala takve samohrane majke. Kad bi se ova sama morala brinuti za svoje dijete ne bi joj smetalo "petljanje roditelja" i ne bi se rastala, nego bi se naučila što je to odgovornost, rad i odricanje. Ovako, zbog pukog hira i obične nelagode može razoriti brak i ugroziti dobrobit djeteta. Sve omogućeno by političari i lažni humanisti - ludskopravaši koji pod krinkom "brige za druge"(naravno s tuđim novcem) kažnjavaju radne i odgovorne, a nagrađuju lijene i neodgovorne.

MA
mare0801
17:20 29.02.2020.

Prije dvije godine, znači, udala se sa 16 za nekoga od 30 godina. Je li to u Bosni normalno?

PI
Piksy
12:26 28.02.2020.

Kad prije je stigla dobiti dijete i imati propali brak iza sebe a i sama jos dijete..ja imam dijete malo mlađe od nje i nebi je pustila u takav sou nema sanse..kao da ne stigne naci ljubav zivota nego mora preko tv-a ko zadnja sirota