Inozemna karijera

Nikol iz Larina izbora dobila ulogu u makedonskom filmu

Nikol iz Larina izbora dobila ulogu u makedonskom filmu
04.06.2012.
u 17:18
U omnibus filmu čiji scenarij potpisuje Zanina Ninčevska Jagoda Kumrić glumi Gogu, mladu djevojku koja tijekom cijelog filma doživljava karakternu i emocionalnu preobrazbu. Film 'Soba so pijano' (Soba s glasovirom) režira Igor Ivanov
Pogledaj originalni članak

Jagoda Kumrić, hrvatskoj i široj publici poznata kao Nikol Zlatar, nakon filma "Larin izbor: Izgubljeni princ" ovih dana snima svoj drugi filmski naslov u karijeri. Riječ je o filmu "Soba so pijano" (Soba s glasovirom) makedonskog redatelja Igora Ivanova u produkciji Skopje Film Studija.

U omnibus filmu čiji scenarij potpisuje Zanina Ninčevska, Jagoda glumi Gogu, mladu djevojku koja tijekom cijelog filma doživljava karakternu i emocionalnu preobrazbu.

– Nakon uspješnog castinga na koji sam pozvana, počeli smo intenzivno surađivati na filmu. Presudan je bio scenarij koji mi se jako svidio, o redatelju Ivanovu čula sam samo pozitivne kritike i poželjela sam biti dio tako kvalitetnog projekta – izjavila je Jagoda koja je trenutačno na setu u Skopju.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

TM
trade_mark
09:26 05.06.2012.

jbt... vidiš ti malu kako se probila van! nakon makedonije ne gine joj rumunjska. toooo mala!

MA
mare0801
19:43 05.06.2012.

ta cura je najveći antitalent za glumu kojeg sam do sada vidjela,serija je sama po sebi užas,a ona joj je najslabija karika.

IP
info_punkt
13:30 07.06.2012.

@trade_mark polako, polako... prvo treba osvojiti kosovo, pa moldaviju... eh, svi bi htjeli u rumunjsku preko noći - ne ide to samo tako...