Prva duelistica

Nikol Bulat dobila je više šibica od pjevača Ive Amulića

Foto: Nova TV
Nikol Bulat dobila je više šibica od pjevača Ive Amulića
22.04.2010.
u 12:34
Većina farmera zaključila je kako im je Ivo potrebniji na Farmi jer se brine o životinjama i bez problema se prihvati bilo kojeg posla. Farmere je posjetila i Nikolina Pišek.
Pogledaj originalni članak

Unatoč potpori farmerica Nikol Bulat odabrana je za prvu duelisticu. Njene mlađe kolegice šibicu su dale Ivi Amuliću, a ostatak ekipe hvalio ga je kao jednu od najvrednijih osoba na Farmi i zato je dobro da ostane s njima i dalje.

- Ivo je veliki, veliki radnik i ne znam što bi se trebalo dogoditi da njemu dam šibicu - rekao je Elio. Gazda Ivan je uz ispriku dao šibicu Nikol s objašnjenjem da mu je pjevač potreban zbog brige o životinjama čime je Amulić spašen od dvoboja. Svojim posjetom farmere je iznenadila Nikolina Pišek koja je na obiteljskom sastanku zamijenila Dreleta i farmerima prenijela pozdrave svog dečka Kikija Curavića koji je Farmu napustio zbog zdravstvenih problema.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.