želi biti glumica

Nicki Minaj traži filmsku ulogu po svom ukusu

Foto: Reuters/PIXSELL
Nicki Minaj traži filmsku ulogu po svom ukusu
26.02.2013.
u 14:23
Nicki je dala glas i liku u četvtom nastavku crtanog serijala Ledeno doba, a sad traži i filmsku ulogu po svojoj mjeri
Pogledaj originalni članak

Vatrena raperica Nicki Minaj oduvijek je sanjala da će kad odraste postati glumica, a prije nego što se proslavila u glazbenoj industriji nastupila je u predstavi na off-Broadwayu. Nicki je dala glas i liku u četvtom nastavku crtanog serijala Ledeno doba, a sad traži i filmsku ulogu po svojoj mjeri.

- Voljela bih glumiti, samo tražim pravi projekt, rekla je Nicki novinarima New York Posta - Imam agenta s kojim pregledavam neke scenarije pa ćemo vidjeti.

Nicki je trenutno članica žirija u American Idolu i zabavlja naciju stalnim svađama s drugom sutkinjom, pjevačicom Mariah Carey. Raperica se dosad zbližila s mnogim izvođačima i svaki se put raznježi prilikom pogleda na ponosnu rodbinu natjecatelja na bini.

- Gledajući njihove roditelje, shvatila sam da je to njihov san i da mi moramo učiniti sve što možemo da ga sanjaju što duže, zaključuje raperica s Trinidada koju je hip-hop magazin The Source lani izabrao za Ženu godine.

>> Nicki Minaj pjevala u preuskom crnom bodyju: Što joj je bilo?

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.