astro analiza

Ni prosječan, ni običan! Tko je zapravo suprug Elle Dvornik?

Foto: Instagram
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
Foto: Instagram
Foto: Instagram
23.02.2019.
u 17:58
Pred Ellom Dvornik puno je novih poslova, izazova, a zbog želje da ima svoju neobičnu i netipičnu obitelj, ona će već ove godine poraditi na još jednoj prinovi.
Pogledaj originalni članak

Mislimo da znamo sve o kćeri Dine Dvornika jer se je još kao dijete pojavljivala u medijima kao pripadnica avangardne obitelji Dvornik. Njezina ekscentrična pojava samo je prikrivala jedan snažni karakter.

Vrlo inteligentna, iznimno brza u razmišljanju, u zaključivanju, u učenju, u reakcijama na provokacije, ona je samostalna od malih nogu. Mentalno i psihološki zrelija je od svojih vršnjaka i, koliko god je ispred svojeg vremena i ispred svojeg okruženja, Ella ima tradicionalne poglede na život, na obitelj, na ljudske vrijednosti.

Iznimno je moralna, odgovorna, radišna i sve želi postići svojim zaslugama, napornim radom i samodisciplinom kada su obaveze u pitanju. Vrlo je uporna, ustrajna, spremna raditi u napornim okolnostima samo da bi posao obavila s uspjehom. Naravno da je motivira i novac i materijalna udobnost, ali to je samo potvrda njezina rada i njezinih vrijednosti. Je li škrta? Ona je velikodušna prema ljudima koje voli, ali sasvim sigurno neće “kupovati ljubav”.

Njezina humanost dolazi do izražaja kada osjeti da netko pati i da ta osoba ne može sebi riješiti problem. U tom slučaju, ali isključivo prema vlastitoj procjeni, Ella će organizirati konkretnu materijalnu pomoć. Jako je kreativna, ali to je praktična kreativnost. Ona je sposobna sve klasično, sve staro učiniti novim i modernim.

U fizičkom smislu moglo bi se reći “koliko energije u tom krhkom tijelu”.Odrastala je u obitelji u kojoj je otac bio često odsutan, a majka je bila u neku ruku “žrtva”, no često je preuzimala odgojnu ulogu oca na sebe. Šira obitelj vrlo je povezana, stalno u komunikaciji, ali Ella se baš ne uklapa u bliskost i stalno drži distanciju zbog svoje samostalnosti.

U odnosu sa suprugom ona zna kako biti žena, kako i koliko prepustiti suprugu onu mušku ulogu, da se brine o njoj i da joj istovremeno daje do znanja kako je uvažava i poštuje. Ona se zaljubila u duhovnu osobu, umjetničku dušu, glamuroznu osobu koja nije prosječna ni obična. Tako njezin suprug utječe na nju i jednostavno je vodi u neke “više” sfere po pristupu životu, po načinu života, po nivou materijalnog standarda. Pred Ellom Dvornik puno je novih poslova, izazova, a zbog želje da ima svoju neobičnu i netipičnu obitelj, ona će već ove godine poraditi na još jednoj prinovi. Ta žena zmaj može puno i može sve što sebi zacrta, ali prije svega treba živjeti u bolje organiziranom i razvijenom društvu gdje se ne mora boriti za osnovnu egzistenciju ni robovati stereotipima konzervativne sredine.

Više o astrologiji pronađite na stranici www.andelkasubasic.com

Pogledajte i kako izgleda stvarni život Jovana iz showa 'Ljubav je na selu'. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 67

HO
horton
19:08 23.02.2019.

Nemam ništa protiv Elle Dvornik jer ona nije zla osoba. Ali napisati da je ona zrelija, naprednija i odgovornija od vršnjaka je žešće vrijeđanje svih nas koji smo zapravo bili odgovorni nekad i sad.

TO
tovaravot
18:35 23.02.2019.

Tko je njen suprug? Covjek koji ima love, eto.

Avatar anti_komunist
anti_komunist
18:26 23.02.2019.

bljuuuu....kako kaze drug Mate iz neradnicke fronte....po se rem vam se na clanak....

Još iz rubrike Showbiz