Romantika i sport

Nevena dečka Maka zarazila trčanjem i povela na prvu utrku

Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
30.04.2016., Pirovac - Drustvo sportske rekreacije Fortuna, Opcina Pirovac i Turisticka zajednica organizirali su prvi MayDay Trekk Pirovac. Prva treking utrka privukla je veliki broj natjecatelja iz Hrvatske, ali i iz Europe, medju kojima su bili Nevena
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
30.04.2016., Vransko jezero - Drustvo sportske rekreacije Fortuna, Opcina Pirovac i Turisticka zajednica organizirali su prvi MayDay Trekk Pirovac. Prva treking utrka privukla je veliki broj natjecatelja iz Hrvatske, ali i iz Europe, medju kojima su bili
02.05.2016.
u 09:00
Voditeljica već dugo odlazi na maratone, a ovaj vikend na Vranskom jezeru tu je ljubav podijelila s novom ljubavi u svom životu
Pogledaj originalni članak

Voditeljica Nevena Rendeli poznata je po multitaskingu. Uspješna novinarka, odnedavno i dokumentaristica, više ne skriva svoje dvije velike ljubavi – onu prema trčanju i onu prema Maku Vejzoviću, kolegi i novom muškarcu u svom životu. Tako su ovaj vikend zajedno ušli u još jednu životnu avanturu, utrku MayDay u okolici Pirovca. Neveni je ovo bio dvostruki izazov, naime, zbog operacije zuba imala je jednomjesečnu pauzu od treninga, a s druge strane s njom je trčao dečko Mak kojem je ovo bila prva prava utrka.

– Nevjerojatno koliko mi je nedostajalo trčanje, ali čini se da tijelo pamti pa sam se dosta brzo i vratila u formu – rekla nam je nakon utrke Nevena.

Bez opterećenja

A kako su se našli na Vranskom jezeru?

– To je prva takva utrka organizirana u Pirovcu, a mi smo se zapravo slučajno našli u blizini, naime, bili smo u Zadru i kad su nam propali drugi put planovi, brže-bolje prijavili smo se na ovu utrku. S obzirom na to da je ovo Maku bila prva utrka dosad, počeo je trčkarati sa mnom tek nedavno, išli smo bez opterećenja i uživali u prirodi koja je divna – ispričala nam je HTV-ova voditeljica.

Par je nekoliko puta zastao kako bi te ljepote Vranskog jezera i uhvatili mobitelom.

Bivši košarkaš

A kako je Mak, inače snimatelj na HTV-u i brat poznatog glumca Enesa Vejzovića, podnio svoju prvu utrku?

– On je bivši košarkaš, tako da mu nije trebalo puno da dođe u formu. A meni je, iskreno, dobro došlo malo za promjenu biti zec, a ne ganjati rezultat – smije se voditeljica.

Prekrasnim fotografijama s utrke par se odmah pohvalio i na društvenim mrežama. Više očito ne žele skrivati svoju ljubav. A na pitanje jesu li sretni i zaljubljeni kao što fotografije govore, Nevena s osmijehom odgovara:

– Pa naravno!

>> VEČERNJAKOVA RUŽA 2015 Mia zasuzila, Šprajc se rukovao sa svima, Navojec poslao posebnog izaslanika

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

KA
kajinx
15:21 02.05.2016.

Nevena dečka Maka zarazila...Jadni naš Hrvatski jezik, šta su od njega napravili!

ĆA
ćaćaća
17:26 02.05.2016.

ne kužim zašto nosi gornji dio opreme.)