NETIPIČNO

Neobičan pothvat bivšeg para: Zaglavili u izolaciji, a onda im se javila njegova žena

Foto: Instagram
Bruce Willis i Demi Moore u karanteni
Foto: Instagram
Bruce Willis i Demi Moore u karanteni
Foto: Instagram
Bruce Willis i Demi Moore u karanteni
10.04.2020.
u 22:00
Bruce Willis i Demi Moore nisu tipični razvedeni par, a to su dosad pokazali u više navrata.
Pogledaj originalni članak

Iako je to za mnoge scenarij iz najgore noćne more, glumica Demi Moore i njezin bivši suprug Bruce Willis uspješno su dokazali suprotno. Naime, da nisu tipični razvedeni par odavno se zna, ali njihovo zajedničko boravljenje u karanteni u doba pandemije koronavirusa obilježilo je društvene medije.

Fotografije obiteljskog okupljanja u karanteni dok nose identične pidžame objavila je Demi i njihova kći Tallulah Willis otkrivši da su u zajedničkoj izolaciji - njihove tri kćeri, partneri i psi. Osim zajedničkog slikanja, Tallulah je otkrila da joj je otac Bruce skriveni frizerski talent pa joj je obrijao glavu.

Demi i Bruce bili su vjenčani 13 godina, a rastali su se 2000. godine i otada su ostali bliski prijatelji. Devet godina kasnije, glumac je oženio manekenku Emmu Heming koja je trenutno u karanteni s njihove dvije kćeri Mabel (8) i Evelyn (5).

Tijekom Bruceovog izbivanja iz vlastite kuće, javila se i njegova supruga Emma i poručila bivšem paru samo jednu stvar.

- Volim vas i falite mi - stoji u kratkom komentaru 41-godišnje manekenke ispod fotografije gdje cijela obitelj Willis-Moore pozira.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Foto: Press Association/DPA/PIXSELL
Demi Moore
Foto: Press Association/DPA/PIXSELL
Demi Moore

Demi je prošle godine u rujnu objavila knjigu "Inside Out" u kojoj je otkrila brojne nepoznate i traumatične detalje iz svog živoa.

Glumica u knjizi opisuje i silovanje koje je doživjela s 15 godina.  Prema ispovijesti glumice, odnos se dogodio jedne večeri kad se vratila kući gdje su je čekali majka i stariji muškarac. Poslije silovanja, Moore navodi da ju je čovjek pitao kako se osjeća nakon što ju je vlastita majka "prodala" za 500 dolara. 

Ovi razvodi brakova i prekidi veza šokirali su sve.

Demi sa 16 godina odlazi od roditelja i uskoro se udaje za glazbenika Freddyja Moorea te se odlučuje okušati na glumačkim audicijama iako nikada nije glumila. U braku s Freddyjem otkriva drogu i alkohol i nakon pet godina ljubav puca. Demi uskoro nalazi sreću uz Brucea Willisa i s njim u braku dobiva tri kćeri. 

U knjizi piše o svom odnosu s Bruceom i kaže da je bio veliki gospodin i obasipao je pažnjom čim su se upoznali, a volio se rasipati i novcem.  Iako je s Freddyjem imala težak brak, bez imalo razmišljanja pristala je odmah kada joj je Bruce predložio da odu u Las Vegas i vjenčaju se. Četiri godine nakon vjenčanja Demi je osjetila da je između nje i Brucea nestalo strasti i počela je sumnjati da je vara.

Tada su uspjeli izgladiti nesuglasice i u dvije godine zajedno su snimili nekoliko filmova, ali nakon što im se 1994. rodila kći Tallulah Demi je primijetila da se Bruceovo ponašanje promijenilo i čak ju je počeo podsjećati na majku.  - Nikada nisam znala kakve će volje biti i hoće li se njegovi osjećaji promijeniti u odnosu na jučer - napisala je u knjizi. Odlučili su se rastati 1998., a te se godine i njezina majka teško razboljela i njih dvije su se pomirile.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.