Glazbeni užitak

Neno Belan "zapalio" Tvornicu

Foto: Luka KLun/PIXSELL
neno belan
Foto: Luka Klun/PIXSELL
frano lasić
Foto: Luka Klun/PIXSELL
raspoložena publika
27.11.2009.
u 13:03
Splitski pjevač sinoć je u zagrebačkoj Tvornici vjernim obožavateljima priuštio odličan koncert. Njegove najveće hitove u publici pjevušili su Frano Lasić i Žanamari Lalić.
Pogledaj originalni članak

Promocija najnovijeg albuma uživo Nene Belana "Tvornica snova" prošla je sinoć s rukama u zraku.

Poznati splitski glazbenik nastupio je pred tisuću i pol odlično raspoloženih obožavatelja u zagrebačkoj Tvornici među kojima su se našli "zvijezda koja je otplesala svoje" Frano Lasić i pjevačica Žanamari Lalić.

- Neno praši kao i devedesetih, samo s više bora - rekao je kroz smijeh Frano pjevušeći najveće Belanove hitove.

Raspjevani Belan publici je otkrio kako je nedavno postao ujak male Gite i da je njegov sljedeći vrh koji treba dotaknuti  - zagrebačka Arena.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.

Još iz rubrike Showbiz