'oslobodi me od nas'

Lijepa pjevačica za novi spot angažirala i muža - pogledajte koja je bila njegova uloga!

Foto: YouTube
Neda Parmać
Foto: PR
Neda Parmać
27.06.2016.
u 13:47
"Ovo je bilo najopuštenije snimanje koje sam do sada imala", izjavila je Neda.
Pogledaj originalni članak

Pjesmom "Oslobodi me od nas" Neda Parmać započela je svoju suradnju s Hamar Mediom kao jedan od ekskluzivnih izvođača ove agencije.

Autori pjesme s kojom će se Neda predstaviti na nadolazećem Splitskom festivalu su Marko Vojvodić i Igor Ivanović.

Za video spot zaslužan je mladi redatelj Dinko Šimac, a cijela je ekipa na snimanju stvorila opuštenu i zabavnu atmosferu.

"Ovo je bilo najopuštenije snimanje koje sam do sada imala. Za potrebe spota angažirala sam i muža, a koja je njegova uloga, vidjet će svi koji ga pogledaju" - izjavila je Neda nakon snimanja.

Njezini glazbeni počeci vezani su uz grupu Feminem, ali Neda se već neko vrijeme glazbenim vodama kreće kao solo pjevačica. Da je na dobrom putu, svjedoče i njezini dosadašnji zapaženi singlovi.

"Oslobodi me od nas" još je jedan dokaz da se u ovoj ulozi odlično snalazi.

>> Neda Parmać: Svaka žena treba svog Supermana, a moj suprug Damir to jest

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.