pala beyoncé

Nećete vjerovati: Ova pjevačica je najplaćenija!

Foto: Pixsell kolaž
Foto: Reuters
Foto: DPA/Pixsell
Foto: DPA/Pixsell
21.11.2018.
u 16:59
Iako ni pubiku ni kritiku nije oduševila svojim albumom Witness, pjevačica je zaradila 83 milijuna dolara od turneje i kada je bila sudac u showu 'Američki Idol'.
Pogledaj originalni članak

Na prvom mjestu upravo objavljene Forbesove liste najplaćenijih glazbenica nalazi se Katy Perry.

Iako ni pubiku ni kritiku nije oduševila svojim albumom Witness, pjevačica je zaradila 83 milijuna dolara od turneje i kada je bila sudac u showu 'Američki Idol'. No čini se da joj je pomogla promjena imidža kada je skratila dugu kosu kestenjaste boje.

Ostale najplaćenije žene na listi su Taylor Swift koja se s 80 milijuna dolara popela na treće mjesto, Beyonce je pala s prvog mjesta te zaradila 'samo' 60 milijuna ove godine Pink je zaradila 52 milijuna i na četvrtom je mjestu, Lady Gaga je ove godine zaradila 50 milijuna dolara, Jennifer Lopez 47 milijuna, Rihanna 37 milijuna dolara.

Najveće iznenađenje na listi je Helene Fischer, pjevačica tradicionalnih njemačkih šlagera32 milijuna - više nego Celine Dion koja je ove godine zaradila 31 milijun i Britney Spears koja je zaradila 30 milijuna.
 

Pogledajte prvu emisiju trenerice uz koju baš svatko može smršavjeti: 


 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.