Domaća glumica iskreno:

'Ne znam kako bih uz toliko djece, stanove i kredite svake tri godine pronalazila novu ljubav'

Foto: Instagram screenshot
Foto: Petar Glebov/Pixsell
Foto: tomislav miletić/pixsell
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram/riley.loudermilk
Marijana Mikulić
11.10.2020.
u 09:00
Glumica Marijana Mikulić u sretnom je braku sa suprugom Josipom s kojim ima trojicu sinova.
Pogledaj originalni članak

Glumica Marijana Mikulić ovih je dana proslavila 15. godišnjicu braka sa suprugom Josipom s kojim ima trojicu sinova, desetogodišnjeg Ivana, sedmogodišnjeg Andriju i dvogodišnjeg Jakova. Tom prigodom suprugu, inače doktoru znanosti i profesoru na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, posvetila je i emotivnu objavu na društvenim mrežama u kojoj je uz sve dobre strane i sve ono što su zajedno stvorili između ostalog istaknula kako bi se pokenad jedno drugo 'najradije ispalili raketom'.

Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
samuraj
Foto: Dalibor Urukalovic/Pixell
marijana mikulic
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
Foto: tomislav miletić/pixsell
Foto: Instagram
Foto: Instagram screenshot
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Da nije lako priznala je i u posljednjem intervjuu u kojem je otkrila kako opstati u dugogodišnjem braku, ali i kako se snalazi u muškom čoporu. "Jesu li sretni oni koji su svake tri godine u najvećoj ljubavi svog života ili oni koji se požele gađati tanjurima u glavu pa ipak sve pregrme i nastave dalje? Ja sam u ovoj drugoj varijanti jer ne znam kako bi uz toliko djece, papirologiju, stanove i kredite svake tri godine nalazila ljubav svog života. Iz moje perspektive, u sretnom sam braku", kazala je Marijana za Gloria.hr.

Otkrila je i kako kod supruga najviše cijeni što je dobar i požrtvovan otac koji je prisutan u svim segmentima odgoja njihove djece, a neizmjerno je zahvalna i svekrvi koja je odgojila tako dobrog sina. Za kraj je priznala i kako je upisala glumu iako to nitko nije odobravao, baš kao što nitko nije odobravao ni udaju kad su joj bile 23 godine. To su dvije odluke, kaže, zbog kojih se nikada nije pokajala.

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

LE
lector2corrector
09:49 11.10.2020.

Konačno jedan pozitivan članak. Skrećem pozornost da formulacija "muški čopor" odiše pretjeranim i nepotrebnim feminizmom

NA
Nale50
12:07 11.10.2020.

lijepo za pročitati i korisno za spoznati....na znanje i ravnanje onim drugim...

Avatar Stari_Pjer
Stari_Pjer
11:51 11.10.2020.

od srca sam dirnut, i hvala VL na ovom pozitivnom primjeru!!! Poštovana gospođo, čestitam vam, a vašem suprugu, vama, i djeci, želim mnogo zdravlja i životnih uspjeha. Za razliku od mnogih naših (i "belosvetskih") tzv. "poduzetnica", koje kažu da bi im djeca samo smetala u karijeri.... vi svojim primjerom pokazujete kako je sve moguće. Bog Vas blagoslovio.