najveći ponos

Ne viđamo je često! Mirjana Mikulec pokazala prezgodnu 19-godišnju kćer i objavom raznježila pratitelje

Foto: Ivan Črepić
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Davor Puklavec/Pixsell
Foto: Irma Sopić
Foto: Mario Poje
30.11.2020.
u 12:43
Iako svoj privatni i obiteljski život drži podalje od javnosti, u povodu kćerina 19. rođendana svima je pokazala koliko je ponosna na svoju obitelj.
Pogledaj originalni članak

Domaća renomirana dizajnerica interijera Mirjana Mikulec na svojim društvenim mrežama gotovo svakodnevno dijeli fotke odrađenih projekata i drugih uspjeha iz karijere, no sada je napravila rijetku iznimku. Naime, iako svoj privatni i obiteljski život drži podalje od javnosti, u povodu kćerina 19. rođendana svima je pokazala koliko je ponosna na svoju obitelj.

Foto: Instagram

"Devetnaest godina... prošlo u tren! Malo sam nostalgična, no sretna što si izrasla u predivnu mladu ženu. Moja Matea... Sretan rođendan, ljubavi moja", napisala je pored serije fotki iz mladosti kćeri Matee Mikulec koja je raznježila njezine pratitelje.

Na svom je Instagram Storyju podijelila i svoju fotku iz djetinjstva u kojoj je u istoj točkastoj haljinici koju je nosila i Matea kao dijete. 

Foto: Instagram

Podsjetimo, prije mjesec dana također je podijelila fotografiju s kćeri Mijom Mikulec koja je odradila svoj prvi glumački debi u seriji Nove TV "Dar Mar". 

Foto: Irma Sopić

– S njom vam nikada ne može biti dosadno! Koliko je starija kći Matea ozbiljna i odgovorna u svemu što radi, pa je isto tako odgovorna brucošica na faksu, toliko je Mia oduvijek bila zaigrana i kreativna. Uvijek je posebno zadovoljstvo vidjeti kada drugi rade ono što zaista vole, a kada je to još i moje dijete, ja sam najsretnija! – kazala nam je Mirjana opisujući svoje kćeri. 

Mirjana Mikulec iza sebe već ima zavidnu karijeru. Naime, njezin studio interijera proslavio je 12 godina postojanja, više od tisuću projekata u Hrvatskoj i inozemstvu, pokrenula je emisiju ''InDizajn s Mirjanom Mikulec'', objavila je 12 knjiga o interijerima, liniju proizvoda za dom i pokrenula sajam interijera, a otvorila je i školu interijera. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 10

Avatar rubinet
rubinet
12:53 30.11.2020.

Pokazala je kćer.

IP
info_punkt
17:54 30.11.2020.

Ne znam ništa o toj Mirjani, osim da je dobila stalnu emisiju na HTV-u, za razliku od 5 trilijuna drugih sličnih ili istih "dizajnerica". Pretpostavljam da je za to trebala pokazati još neko umijeće. Ali, opet... možda sam ja samo primitivni Balkanac.

DO
don05
13:05 30.11.2020.

pa kad je i mama lijepa i zgodna žena