pokazala figuru

Ne viđamo je često! Bivša hrvatska voditeljica pokazala raskošan dekolte

Foto: Instagram/Wanda Nara
Vanja Halilović
Foto: Instagram
Foto: Jurica Galoić/PIXSELL
Edita MIsirić I vanja Halilović
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
02.06.2020.
u 19:07
Odjevena u crno od glave do pete, pokazala je da još uvijek ima odličnu figuru. Mnogima su zapeli za oko detalji na fotografiji, a jedan od njih je i narukvica luksuznog brenda Cartier.
Pogledaj originalni članak

Bivša voditeljica Vanja Halilović rijetko objavljuje fotke na društvenim mrežama. No, sinoć je odlučila posjetiti mnogima omiljeni Instagram, te je objavila novu fotografiju. Odjevena u crno od glave do pete, pokazala je da još uvijek ima odličnu figuru. Mnogima su zapeli za oko detalji na fotografiji, a jedan od njih je i narukvica luksuznog brenda Cartier čije cijene se kreću od 6.000 do 67.000 kuna. No neki su ipak prvo primijetili Vanjin dekolte. 

Inače, Halilović je u veljači postala direktorica marketinga Kutjeva.

- Izuzetno sam sretna što ću surađivati s vrhunskim timom stručnjaka na vrlo izazovnim projektima te što ću imati priliku kreativnim i inovativnim strategijama pridonijeti razvoju, širenju i pozicioniranju vina iz portfelja vinarije Kutjevo. S obzirom na to da sam u posljednjih nekoliko godina bila uključena u projekte vrhunskog ugostiteljstva, bila sam u poziciji pratiti HoReCa trendove u Hrvatskoj i svijetu koji će mi svakako biti od pomoći pri realizaciji uspješnih rezultata u Kutjevu - kazala je. 

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.