EMOTIVNA OBJAVA

Ne viđamo ih često! Ana Gruica ponosno pozirala s dvije sestre i emotivnom objavom raznježila sve

Foto: Instagram
Ana Gruica
Foto: Instagram
Ana Gruica Uglešić
Foto: Instagram
Ana Gruica
Foto: Davor Višnjić/Pixsell
Foto: Instagram
Ana Gruica Uglešić
Foto: Instagram
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram
Ana Gruica
Foto: Instagram/riley.loudermilk
Foto: Instagram
08.10.2020.
u 07:00
Glumica Ana Gruica objavila je fotografiju s dvijema sestrama koje nemamo priliku često vidjeti.
Pogledaj originalni članak

Krv nije voda nije nepoznata rečenica, a kad se pita glumicu Anu Gruicu, ona to itekako zna. Na Instagramu je ponosno objavila fotografiju s dvije sestre; starijom Josipom i mlađom Petrom, koje ne viđamo često te napisala posebnu posvetu povodom godišnjice braka njihovih roditelja.

"Nije poanta ove objave praviti se važna lijepim i pametnim sestrama, nego se praviti važna roditeljima koji su nas izveli na pravi put i trudili se da nam u svoje 42.godine braka omoguće sve što su mogli. Sve su to učinili krvavim i napornim radom, sa svojih 20 prstiju. Stoga, roditelji moji, Silvana i Špiro, sretna vam 42. godišnjica braka s najljepšom slikom vaše tri zahvalne kćeri", napisala je ispod.

Fanovi nisu prestali sa čestitkama dugovječnom paru, a podržali su i Anin izraz svoje zahvalnosti putem društvenih mreža.

Inače, Ani je nedavno preminuo svekar Borben Uglešić, ugledni splitski psihijatar, u 93. godini života.

- Buonanotte, capo di tutti. Hvala ti na svemu. A najviše na tome što si mi otvorio vrata svog doma i svog srca. I meni i mom sinu.Počivaj u miru, s Božjom providnošću - napisala je glumica uz crno-bijelu fotografiju sa svekrom ispod koje su se u komentarima počeli nizati izrazi sućuti. Borben je inače otac Anina supruga Borana, također splitskog psihijatra, za kojeg se udala u kolovozu 2018. godine samo dva tjedna nakon što su se zaručili.

Foto: Instagram
Ana Gruica
Foto: Davor Višnjić/Pixsell
Foto: Davor Višnjić/Pixsell
Foto: Instagram
Ana Gruica Uglešić
Foto: Instagram
Foto: Instagram

Njihova romansa počela je godinu dana ranije, a Boran je zbog Ane ostavio dugogodišnju djevojku Ivanu. Ona je pak prije Borana bila u vezi s Hrvojem Šalkovićem s kojim ima sina Ivana Marata. Prije samo desetak dana supružnici Uglešić proslavili su drugu godišnjicu braka, a tom prigodom Ana je svom dragom posvetila emotivnu objavu.

- Na Havajima heroji dobiju cvijeće oko vrata. U Moskvi trg. Kod nas na Mosoru te učlane u GSS i dobiješ svoje balote. Zaslužio si jer si najizdržljiviji. Najžilaviji. Personalizirane. Na slami. Ipak si najdulje izdržao tempo veze sa mnom. Tri godine veze i točno dvije godine braka. Sretna ti druga godišnjica braka, mužu moj! P.S. A sad ravno na zog s puncem, "doktorom" od balota...", poručila je Ana Gruica uz fotografiju balota koje je poklonila svom suprugu.


 

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DU
Deleted user
08:54 08.10.2020.

Nepismenost. Nije s dvije sestre, već dvjema sestrama. Danas svatko može biti novinar. Ako već niste naučili u osnovnoj školi, pogledajte u gramatici deklinaciju brojeva od 1 do 4.