IMALA 133.7 KG

Ne skriva sreću! Kći bogataša iz Sesveta koja je skidala kile u ŽNV je zaljubljena

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
03.01.2021.
u 16:08
Bivša kandidatkinja showa "Život na vagi" Lucija Šarić proslavila je prvu godišnjicu veze s dečkom Markom Lončarekom.
Pogledaj originalni članak

Čini se da se se zvijezde za bivšu kandidatkinju show "Život na vagi" Luciju Šarić itekako posložile. Tako je jučer proslavila prvu godišnjicu veze s dečkom Markom Lončarekom s kojim ne skida osmijeh s lica, a da su u sedmom nebu svjedoče mnogobrojne fotografije na  Ne trudi se skrivati da je sretno zaljubljena, a pratiteljima svakodnevno daje do znanja koliko su sretni.

- Osim što smo dočekali ovu 2021. nestrpljivo kao niti jednu do sad, Marko i ja smo proslavili još nešto. Godinu dana naše veze uz nama najdraže ljude. Sve je lakše i sve je ljepše od kad si ti tu - napisala je Lucija uz fotografije sa slavlja Nove 2021. godine.

Foto: Instagram

To je tek samo jedna od objava s Markom koje redovito opisuje uz ljubavne citate. Za Božić su pozirali zajedno ispod jelke, a ona je kratko napisala: "Sve što mi treba za Božić si ti".

Inače, Lucija je kći bogataša iz Sesveta imena Marijan Šarić. U emisiju je ušla sa 133.7 kilograma, a iz kuće je izašla s tek 7.9 kilograma manje. Nakon toga odlučila je angažirati osobnog trenera koji joj je pomogao, prema njenim riječima, izgubiti čak 70 kilograma. – Cijeli život sam bucka i kada su mi ljudi govorili da će s godinama biti sve teže, nisam im vjerovala. Sada vidim da je to istina, mnogo je lakše bilo sa 17 ili 18 godina gubiti kilograme. Borim se i ne mislim odustati. Pretvrdoglava sam osoba da ne bih uspjela. Mislim da mi je ključan faktor naći balans između treninga, prehrane, poslovnih obaveza i društvenog života – zaključila je u jednom razgovoru s medijima Šarić.

Foto: Instagram

- Svatko se sa svojim kilama nosi kako zna, neki lakše, neki teže. Ja sam cijeli život bucka i nosim ja to, ali neću biti mirna i neću stati dok ne dođem do cilja - kazala je jednom Lucija dometnuvši kako su joj nudili posao plus size modela, ali nije prihvatila jer smatra da tako šalje krivu poruku svim ljudima u borbi s kilogramima.

- Pretilost je opasna i za fizičko i za psihičko zdravlje ljudi. To je moje mišljenje i ja se toga držim. Sve je OK, ali u granicama normale - rekla je ranije.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

JO
Jose Oklahoma
17:23 03.01.2021.

Tko je uopće ona; koga briga kojeg je bogataša kćer kao i koliko je kg skinula? I ovaj članak, poput mnogih ovdje, služi zatupljivanju. Nekad su novinari bili gospoda, danas su korumpirane seljačine.

DU
Deleted user
17:47 03.01.2021.

A cemu ovaj clanak Jadna debeljuskasta cura dobro da je smrsavila i zaljubila se. Cemu ovo kolko tata ima ili nema novaca Sta je vama VL?

SS
S.Svarba
23:37 03.01.2021.

Ma vazno je da je kcer bogatasa..ma mars