BIVŠI VODITELJ O PRIVOĐENJU

Marko Lušić: Ne poznajem žene koje su uhvatili s drogom

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
Marko Lušić: Ne poznajem žene koje su uhvatili s drogom
20.08.2016.
u 09:51
Marko Lušić nakon ispitivanja u policiji pušten na slobodu
Pogledaj originalni članak

– Ne mogu uopće vjerovati da mi se tako nešto dogodilo. Našao sam se u situaciji kao oni pozitivci u onim crnim komedijama koji stradaju, a uopće nemaju veze ni s čim. Da, priveden sam u policijsku postaju i pušten, ali riječ je o zabuni.

Našao sam se na krivom mjestu u krivo vrijeme – komentirao je bivši RTL-ov televizijski voditelj Marko Lušić (30) medijske napise da ga je u crnogorskoj luci Porto Montenegro privela policija, i to dok se s četiri žene namjeravao ukrcati na jednu jahtu.

Prema službenom izvješću crnogorske policije, u luci je legitimirano pet osoba, četiri žene i jedan muškarac, a naknadno su mediji otkrili da je riječ o bivšoj političarki Emi Đuhić (24) iz Podgorice, Željki Rolović (39) iz Kotora, inače prije osuđenoj za podvođenje, te starletama Aleksandri Radojević (26) iz Beograda te Vani Simić (22) iz Loznice.

Policija je izvijestila i da su kod Eme Đuhić pronašli 7,5 grama kokaina koji je skrivala u donjem rublju. U njihovu društvu, priopćila je policija ne otkrivajući njegov pun identitet, bio je i Lušić. No Lušić tvrdi da se u njihovu društvu zatekao sasvim slučajno ispred jednog hotela te da ih uopće ne poznaje.

– To nije moj milje. Ne poznajem ih i nikada prije ih nisam vidio. Bio sam ispred hotela u luci i ugledao četiri djevojke kako hodaju s koferima koje su jedva nosile. Samo sam htio biti pristojan pa sam ih pitao trebaju li pomoć te im dodao kolica.

Dok sam jednoj pomagao staviti kovčeg na kolica, okružili su nas policajci i priveli. U postaji sam proveo dva sata na ispitivanju, a kada su policajci shvatili da s njima nemam nikakve veze, ispričali su mi se i pustili me uz riječi da sam se našao na krivom mjestu u krivo vrijeme – kazao nam je Lušić.

Napomenuo je i kako nakon odlaska s RTL televizije samostalno pošteno zarađuje pa je pokrenuo i privatnu produkcijsku kuću, a s ocem je radio i u tvornici za preradu mesa divljači.

Danas se, kaže, bavi turizmom. Vijest o privođenju u crnogorskoj luci prenijeli su svi tamošnji mediji, a osim Lušića na slobodu su bez podnošenja ikakvih prijava puštene i Željka Radolović, Aleksandra Radojević i Vana Simić, dok je Ema Đuhić uhićena zbog posjedovanja kokaina.

Uz kaznenu prijavu privedena je nadležnom državnom tužitelju u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, no i ona je poslije puštena da se brani sa slobode. Inače, Željka Radolović je u Crnoj Gori bila privedena i prošlog kolovoza, no tada je i procesuirana na sudu u Kotoru.

Nakon što je uhićena u akciji “Lutka”, s tamošnjim je tužiteljstvom postigla sporazum priznavši da je organizirala pružanje seksualnih usluga u hotelima i jahtama. U zamjenu za priznanje krivnje puštena je na slobodu i izrečena joj je novčana kazna koja je uplaćena u humanitarne svrhe. 

>> Marko Lušić: Nakon televizije otišao u poduzetničke vode

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 20

DU
Deleted user
10:08 20.08.2016.

I Mercelica kaze da su joj namjestiti

Avatar Bekrija
Bekrija
10:24 20.08.2016.

Marko ajde reci čime ti se tajo bavi I šta se dešava u vašem restoranu SMOKVICA? Kupleraj gdje povodite mlade djevojke I organizirate "zabave" zatvorenog tipa za tzv. elitu. Sve se zna, ali pošto su vam klijenti iz političkih, sportskih, poslovnih krugova sve se zataškava. Sramoto ljudskog roda koja iskorištava mlade Ijude.

KR
kresimirn
10:00 20.08.2016.

marko, mi ti vjerujemo, šmrc