uživa doma

Ne boji se krize! Šuput pozirala u kućnom ogrtaču od 3000 kuna u luksuznoj kupaonici

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
30.04.2020.
u 13:30
U kupaonici se isto tako vidi i televizor koji su mnogi primijetili kada je Maja jednom snimila video kako uređuje supruga Nenada Tatarinova.
Pogledaj originalni članak

Pjevačica Maja Šuput objavila je novu fotografiju iz svoga doma. na fotografiji je u kupaonici, a na sebi ima raskošan kućni ogrtač brenda Versace, u kojeg su se zaljubili brojni svjetski influenceri, pa i reper Drake. Ogrtač je iz Versaceove kolekcije 'I Love Baroque. U kupaonici se isto tako vidi i televizor koji su mnogi primijetili kada je Maja jednom snimila video kako uređuje supruga Nenada Tatarinova.

Foto: Instagram


Podsjetimo, pjevačica je među mnogim poznatima koje je potres koji se dogodio prošli mjesec iznimno prestrašio. Uvijek nasmijana i vesela, napisala je kako je tužna te da se bori s osjećajem bespomoćnosti. "Strah koji me drži od jučer je nepodnošljiv. Tuga i osjećaj bespomoćnosti su neizrecivi. Ne znam tko je od vas spavao noćas, ja nisam. Strah me što ako ne čujem na vrijeme , što ako nešto padne na nas, što ako... Izludila sam. Stvari mi stoje na vratima za trk iz kuće, u autu je osnovno iako ne znam ni što mi treba. Plačem svako malo pa se trudim misliti na nešto lijepo pa mi nešto i ne ide. A ja uvijek mislim na lijepo. Ne prepoznajem se", otkrila je i dodala da ju je najviše strah da ostane pod tušem dok je potres. 

"Natjerala sam se uz najveće muke pod tuš uz patrolu muža u kupaoni jer me najveći strah hvata što ako bude potres a ja pod tušem. Sad se nadam da nisam jedina ovakva paničarka. Malo sam se čak i 'uredila' za sliku da vam kažem da osjećam sve sto osjećate i vi i da mi srce puca zbog sve nepravde koja nam se dogodila. Budimo doma, šaljimo si malo pozitivne vibre i volimo se" zaključila je pjevačica. 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Warded
Warded
15:23 30.04.2020.

Kolika je mogla se u lavandinu okupat A jel gospođa primila potporu od države? Bit će bar za bade mantil....