Nova sezona

Natjecatelji uskoro stižu na farmu, evo što će ih tamo dočekati

Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
01.09.2018.
u 12:35
Na Novoj TV ove jeseni počinje šesta sezona reality showa "Farma"
Pogledaj originalni članak

Jesen će na Novoj TV obilježiti reality show "Farma", a kako piše na stranicama ove televizije u novoj sezoni očekuju nas brojni noviteti.

Strašna oluja i siloviti vjetar opustošili su farmu, a samo oni najodvažniji natjecatelji moći će joj vratiti stari sjaj. O kakvoj se točno katastrofi radi i što sve očekuje nove natjecatelje showa gledatelji će uskoro saznati na Novoj TV.

Ovaj show se prikazuje od 2011. godine na Novoj TV i natjecatelji tijekom trajanja showa žive u izolaciji na selu bez struje i vode, sami obrađuju zemlju i bave se poljoprivredom te upoznaju razne stare zanate.  Tko su sudionici šeste sezone Farme i kakve avanture ih očekuju saznat ćemo uskoro. 

VIDEO Ove turske serije su bile najgledanije

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

AN
AnteKino
13:06 01.09.2018.

farma je za ovce !!!!!!!! a nova tv ih ima najvise ..