Velika promjena

Nataša Bekvalac iznenadila novom linijom, izgubila je čak 10 kilograma

Foto: Borna Filić/PIXSELL
Foto: Instagram
Foto: PR FOTO
nataša bekvalac
Foto: PR FOTO
nataša bekvalac
Foto: PR FOTO
nataša bekvalac
Foto: Borna Filić/PIXSELL
04.09.2018.
u 10:29
Pjevačica je prošla kroz teško razdoblje, a kilograme je u kratkom roku izgubila i zbog novog režima prehrane.
Pogledaj originalni članak

Nataša Bekvalac prošla je kroz teško razdoblje ove godine. Razvodi se od supruga Luke Lazukića kojeg je optužila za fizički napad i prijavila je obiteljsko nasilje.

Sve to ostavilo je traga na popularnoj pjevačici koja je na nastupu u "Riveru" u Beogradu pokazala novu, mršaviju figuru. Kako pišu mediji u Srbiji, među kojima i Alo, nije samo težak životni period krivac što je Nataša smršavila, tajna leži i u veganskoj prehrani.

 

 

 

Nataša je, pišu, izgubila oko deset kilograma, i izbacila je iz prehrane slatkiše koje obožava, a meso je i prije bilo rijetko na njenom jelovniku.

Sama kuha zdrave obroke koji se uglavnom sastoje od povrća, a novi način prehrane sviđa se i njenoj obitelji.

Pogledajte tko su najveće hrvatske zavodnice

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

DI
Direkt
13:43 04.09.2018.

Slatka!

Avatar rubinet
rubinet
10:58 04.09.2018.

A tko je ta??