nisu prezadovoljni

Nasmiješena Nives pokazala dekolte. Pratitelji: 'Udebljala si se i oštetila zubnu caklinu'

Foto: Instagram/riley.loudermilk
Nives Celzijus
Foto: Instagram/riley.loudermilk
Nives Celzijus
Foto: Instagram
Nives Celzijus
Foto: Instagram/riley.loudermilk
Nives Celzijus
Foto: Instagram/riley.loudermilk
Nives Celzijus
Foto: Instagram
Nives Celzijus
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
Nives Celzijus
Foto: Instagram
Nives Celzijus
17.02.2020.
u 11:35
Oduševila je prijateljice Ivanu Knoll i Indiru Levak, koje su joj pohitale komentirati i lajkati fotku. Neki pratitelji ipak nisu bili prezadovoljni novom fotkom pa su komentirali kako se udebljala i oštetila zubnu caklinu.
Pogledaj originalni članak

Nakon što je potvrđeno da će biti jedan od članova žirija u showu ''Tvoje lice zvuči poznato'', pjevačica, glumica i spisateljica Nives Celzijus objavila je novu fotku kojom je pokazala svoj raskošni dekolte.

Nasmiješena u grudnjaku i tajicama, oduševila je prijateljice Ivanu Knoll i Indiru Levak, koje su joj pohitale komentirati i lajkati fotku. Neki pratitelji ipak nisu bili prezadovoljni novom fotkom pa su komentirali kako se udebljala i oštetila zubnu caklinu.

Dok jedni hvale njezin izgled i seksepilna izdanja, drugi je kritiziraju zbog tako izazovnih fotografija, pa im je pjevačica i spisateljica odlučila poslati poruku u kojoj je napisala: "Ne volim kada ljudi ocjenjuju moj moral kroz centimetre tkanine koju nosim na sebi. Moral ne može i ne smije biti nešto što ćemo mjeriti tekstilnim metrom." 

Podsjetimo, Dino Drpić i Nives Celzijus u braku su bili devet godina, a vjenčali su se u Las Vegasu i Nives je za vjenčanicu odabrala haljinu s uzorkom leoparda, a Dino je umjesto cipela nosio japanke. Kako je Nives ispričala za 24 sata, brzo nakon vjenčanja preselili su se u Njemačku gdje je Dino počeo igrati za Karlsruher. Nives je brzo  stekla popularnost i postala je najpopularnija WAGsica, a mediji su joj ubrzo dodijelili i titulu najseksi žene nogometaša u Bundesligi. 

Prihvatila je i ponudu Bilda i počela je pisati kolumne za njih i priznaje da je bila odlično plaćena po kartici teksta. Koliko ju je Bild plaćao nije otkrila, ali zato je priznala koju svotu bi dobila za pojavljivanje na eventima. 

– Nikad nisam tamo bila, kako bi se reklo, A lista celebrityja, ali svejedno bih za pola sata pojavljivanja na nekom eventu zaradila 3000-4000 eura – priznala je. Kada su se preselili u Atenu, gdje je Dino igrao za AEK, Nives je i tamo postala zvijezda, a u Grčkoj je i danas obožavaju. 

>> Tko su hrvatski kraljevi photoshopa? Neke biste na ulici jedva prepoznali

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

BR
Brankić
11:45 17.02.2020.

Kakva li će tek biti kada alati za oblikovanje i uljepšavanje prestanu raditi ..

DO
domagoj1492
13:00 17.02.2020.

Šta kaže na ovo Neven Ciganović ? Dajte nam malo o njemu !

OK
okvals54
13:15 20.02.2020.

Cime se Ova bavi,osim sto pokazuje cice?Od cega zivi?