novopečeni par

Oni blistaju! Nogometaš i voditeljica ponosno pokazali koliko se vole

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
11.08.2019.
u 12:24
Voditeljica Ecija Ivušić i bivši nogometaš Nikola Pokrivač sinoć su na koncertu Saše Matića izmijenjivali nježnosti, a to su zabilježili za svoje pratitelje na Instagramu.
Pogledaj originalni članak

Voditeljica Ecija Ivušić je sretno zaljubljena u bivšeg nogometaša i hrvatskog reprezentativca Nikolu Pokrivača! Tu vijest je još jučer podijelila na Instagramu, a u daljnjim objavljenim storyjima je dodatno potvrdila da ljubav cvijeta.

Nakon objave na Instagramu, večer su proveli na koncertu Saše Matića u Splitu, a Ecija je sve zabilježila kamerom. U jednom trenutku, Matić je zapjevao "Cesaricu" Olivera Dragojevića, a dok su svi pjevali "Cilega života, ja sam tija samo nju..." njih su se dvoje mazili i ljubili.

- Ne želim zvučat dramatično il tako nešto... Al već sam mislila da se nikad nećeš pojaviti. Volim te, moj N - napisala je Ecija ispod jučerašnje objave.

Inače, nogometaš ne otkriva puno o privatnom životu, ali zna se da je bio u braku sa suprugom Katarinom i imaju četverogodišnju kćer Niku. Prije četiri godine je obolio od klasičnog Hodgkinova limfoma, a rak mu se vratio čak tri puta.

Nikola Pokrivač u reprezentativnoj karijeri ostvario je 15 službenih nastupa, bio i član nacionalne vrste na Europskom prvenstvu 2008. godine u Austriji i Švicarskoj, za koju je u svakom trenutku davao sve od sebe.

U dresu zagrebačkog Dinama osvojio je po dva naslova prvaka i Kupa Hrvatske, a i s Rijekom je osvojio nacionalni kup. Do inozemnog trofeja Nikola je stigao u dresu Red Bull Salzburga, s kojim je u sezoni 2009/2010. osvojio prvenstvo Austrije.

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.