Fani Stipković

Naša najseksi novinarka pozirala u minici i dokazala zašto nosi tu laskavu titulu

Foto: Instagram
Foto: Privatni album
Foto: Privatni album
Foto: Privatni album
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
29.07.2021.
u 08:00
Fani Stipković (39), naša najseksi novinarka sa španjolskom adresom, nakon Dalmacije došla je u Istru, a svoje je pratitelje na društvenim mrežama počastila fotografijom iz Bala na kojoj pozira u kratkoj haljinici.
Pogledaj originalni članak

Fani Stipković (39), naša najseksi novinarka sa španjolskom adresom, nakon Dalmacije došla je u Istru, a svoje je pratitelje na društvenim mrežama počastila fotografijom iz Bala, točnije iz resorta Meneghetti.

"Pitam se bi li sve ovo grožđe bilo dovoljno za kapacitete ispijanja mojih prijatelja i obitelji?" napisala je Fani uz fotku pokraj vinograda. Pozirala je u kratkoj haljini i sandalama, a kombinaciju je upotpunila šeširom i lepezom te još jednom oduševila nevjerojatnom figurom.

Foto: Instagram/ fanistipkovic

"Ljepotica", "Predivna", "Najljepša", samo su neki od komentara ispod fotografije.

Podsjetimo, Fani je nakon školovanja u Zagrebu otišla u Madrid gdje je magistrirala televizijsku produkciju i menadžment na Mediasetu i Europskom sveučilištu u Madridu, a prije sedam godina pokrenula je i vlastiti kanal "Fani TV", na kojem su njezini ekskluzivni intervjui sa sportašima, poznatim osobama i poduzetnicima, a predstavlja i putna i lifestyle središta diljem svijeta.

>> Pogledajte kako slavni Roger Federer uživa na odmoru u Hrvatskoj

Povjerovala mu je?

Internetom kruže fotografije Wayneovog izlaska, a on tvrdi da je žrtva ucjene: "Supruga ga podupire"

Bivši engleski nogometni reprezentativac i igrač Manchester Uniteda, Wayne Rooney (35) ponovno je u centru pažnje britanskih medija zbog privatnog života. Nakon što se jučer pojavila informacija kako je ponovno prevario svoju suprugu Coleen Rooney (35) s kojom je u braku 12 godina i s kojom ima četvoricu sinova, danas su se na društvenim mrežama pojavile fotografije i snimke turbulentnog izlaska

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar OFA N AFO
OFA N AFO
08:29 29.07.2021.

smiješni ste...neki dan vam je nasjeksi bila šurjak, prije neka ne sjećam se više imena...na što je spalo novinarstvo

TU
turbolet
09:41 29.07.2021.

Nemam riječi koje bi bar približno mogle opisati što mislim o ovakvim učestalim ''tekstovima''. Vjerujem, ustvari siguran sam da ima puno puno istomišljenika.