u minijaturnom bikiniju

Naša ljepotica s američkom adresom privukla paparazze dok se kupala na bazenu: Uživala u suncu i slasnoj lubenici

Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram screenshot
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
14.08.2022.
u 20:00
Manekenka Iva Kovačević dulji niz godina karijeru gradi u Americi, a na Instagramu se često hvali svojim fotografijama te luksuznim životom. Na ovoj društvenoj mreži ima nešto više od 11.000 pratitelja.
Pogledaj originalni članak

Hrvatska manekenka s američkom adresom Iva Kovačević uživa u toplom vremenu kao i većina ovih dana, a njezina vitka figura zapela je za oko paparazzima koji su je primijetili, dok je uživala pokraj bazena u Las Vegasu.

Lijepa Iva sjedila je na bazenu tako da su joj samo noge bile u vodi i uživala u slasnoj lubenici, a kasnije je otišla i po luftić te pozirala s njim. Za ovu priliku nosila je minijaturni crni bikini kojim je istaknula dekolte te nije bila našminkana, a fotografije u ovom izdanju kasnije je i sama podijelila na Instagramu. 

Foto: Profimedia
Na ovim fotografijama, pak, sjedila je na ležaljci, a u svoju dugu, smeđu kosu stavila je cvijet.  U opisu je citirala jednu popularnu pjesmu, a u komentarima su joj mnogi pratitelji uputili komplimente. "Predivna si, volim te", "Uvijek lijepa", "Oduzimaš nam dah", "Lijepa si", pohvalili su je u komentarima.

Inače, Kovačević dulji niz godina karijeru gradi u Americi, a na Instagramu se često hvali svojim fotografijama te luksuznim životom. Na ovoj društvenoj mreži ima nešto više od 11.000 pratitelja.

VIDEO Vlasti upozorile Meghan Markle i princa Harryja da se zaključaju: Puma vreba njihovim susjedstvom

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

DU
Deleted user
07:15 15.08.2022.

Da paparazzi. ne znamo ni mi ovdje tko je ona, al eto tamo je ganjaju paparazzi.

ST
Stipan
07:55 15.08.2022.

Puna usta silikona