skoro 80 tisuća pratitelja

Naša influencerica tražila od restorana besplatnu večeru u Poreču, a oni joj neviđeno poklopili

Foto: Instagram
Doris Stanković
Foto: Instagram
Doris Stanković
Foto: Instagram
Doris Stanković
Foto: Instagram
Doris Stanković
Foto: Instagram
Doris Stanković
Foto: Instagram
Doris Stanković
Foto: Instagram
Doris Stanković
30.08.2020.
u 13:15
Dvadesetogodišnja Doris Stanković, Instagram zvijezda koja broji 80 tisuća pratitelja na toj društvenoj mreži, uspjela je jednom objavom na TikToku postati predmet ismijavanja na internetu.
Pogledaj originalni članak

Za vas od našeg osoblja i gostiju nitko nikad nije čuo - napisalo je osoblje jednog restorana u Poreču 20-godišnjoj influcencerici Doris Stanković nakon što im je ponudila suradnju u obliku kompenzacije tako što je htjela objaviti fotografiju na Instagramu označivši ih na svom profilu.

Tražila je točnije besplatno jelo za označavanje restorana na Instagramu, a kad je stigao odgovor restorana nije joj se svidio.

"I što onda, što smo time dobili? Da se netko sprda s nama zato što smo na vašem Instagram storyju? Vaša ponuda je u najmanju ruku smiješna, to može tražiti i dobiti Madonna, Serena Wiliams, Will Smith. Vi možete doći kod nas i jesti, uslugu ćete platiti, a mi možemo u dogovoru s vama iznos vašeg računa uplatiti u humanitarne svrhe i to objavite na svom storyju. U protivnom nema džabe ni kod stare babe", poručili su joj nakon ponude, a odbijanje joj je jako teško palo jer je na svom TikToku odlučila oblatiti restoran što je odjeknulo na Twitteru te je zbog istog postala i predmet ismijavanja.

@doris.stankovic

Loooool ##balkan ##foryoupage ##fyp

♬ original sound - doris.stankovic

Nakon što je video obišao regiju, objavu je komentirala i novinarka Maja Sever.

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 87

SC
Serious_Callers_Only
13:38 30.08.2020.

Dobro su joj i rekli.

Avatar acivij
acivij
13:38 30.08.2020.

80.000 "pratitelja" (bez kune u džepu) i cura si umislila da je neka posebna faca. ....................................................................................................................................................................................................................................................................... Svaka im čast! Fino su je otpilili! 💪💪 👏👏 ...................................................................................................................................................................................................................................................................... Šteta što nije navela ime restorana. Vrlo rado bih bio njihov gost. Na svoj račun!

SA
sargu123
13:41 30.08.2020.

Ova se očito pozdravila sa zdravom pameću. Bravo za odgovor!