SRETNI PAR

Naš glumac oženio znatno mlađu manekenku nakon dvije godine veze

Foto: Matija Habljak/Pixsell
Foto: Privatni album
Sara i Dušan
Foto: Privatni album
Sara i Dušan
Foto: Privatni album
Sara i Dušan
20.10.2021.
u 16:35
Sara je odmah nakon što su izrekli sudbonosno da objavila fotografiju na društvenim mrežama i napisala: "We did it!" ("Napravili smo to").
Pogledaj originalni članak

Glumac Dušan Bućan (45) i njegova djevojka Sara Hdagha vjenčali su se u Grožnjanu nakon skoro dvije godine veze. Sara je odmah nakon što su izrekli sudbonosno da objavila fotografiju na društvenim mrežama i napisala: "We did it!" ("Napravili smo to").

Podsjetimo, par je vezu potvrdio početkom prošle godine, kada su se zajedno pojavili na premijeri predstave "Idiot" u zagrebačkom HNK. Dušan je tada za INmagazin kazao i kako ga je osvojila manekenka libanonskih korijena. 

- Sobom? Cijelom. Apsolutno, da. Posebnošću. Netko te privuče jer je drugačiji od ostalih i tu se nađete, dijelite neke zajedničke interese, postoji uvijek, naravno, neka kemija, ali u konačnici postoji i ono nešto neopipljivo. Jesu li to feromoni, testosteron, progesteron, estrogen, što god. Možda se to zove i ljubav - rekao je Dušan.

Sara je inače najmlađa sestra jedne od naših najuspješnijih manekenki Jasmine Hdaghe i poput nje godinama živi i radi u Los Angelesu. Bavi se modelingom, ali karijeru je odlučila graditi u Zagrebu kamo je došla iz rodne Libije s četiri sestre i roditeljima. 

Par dijeli zajedničku ljubav prema putovanjima, a ovog su ljeta mjesec dana boravili u Mozambiku, gdje su snimali dokumentarac. 

VIDEO: Sanja Doležal otkriva je li joj draža 'Košulja plava' ili 'Za dobra stara vremena' 

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

NE
Neutralac
23:14 20.10.2021.

Rodna Libija ili rodni Libanon.... Hej, malo zemljopisa vam ne bi skodilo.....

Avatar lola lola
lola lola
18:22 20.10.2021.

Nek uzivaju dok imaju volje, za godinu dana idu svatko svojim putem!

OK
okvals54
18:01 20.10.2021.

Dusan,nas glumac???