NIJE MU LAKO

Naš glumac otkrio s čime se suočava u karanteni: 'Zdrav sam. Bar fizički'

Foto: Instagram
Goran Bogdan
Foto: Instagram
Goran Bogdan
03.04.2020.
u 18:33
- Samo da se javim da sam živ i zdrav. Bar fizički. - stoji u dijelu objave Gorana Bogdana na Instagramu.
Pogledaj originalni članak

Glumac Goran Bogdan poslijednjom je objavom na Instagramu obavijestio je fanove kako teče njegova samoizolacija.

- Samo da se javim da sam živ i zdrav. Bar fizički. A i ovo psihički, ma nećeš ti - napisao je dodavši popularni hešteg #ostanidoma, a u jednom od sljedećih je dodao kako priča sam sa sobom na armenskom.

Glumcu se javila i pjevačica Jelena Rozga i poručila da na zadnjoj slici od tri uzastopne baš predstavlja njega.

Foto: Instagram
Goran Bogdan

- Ova zadnja je baš ti! - napisala mu je.

Podsjetimo, Goran je nedavno u Berlinu na 70. međunarodnom filmskom festivalu promovirao film "Otac" Srdana Golubovića i na crvenom tepihu pojavio se bez svoje djevojke Jovane Stojiljković s kojom je zadnjih mjeseci bio u vezi. Nedugo nakon toga Story je pisao kako su 39-godišnji Bogdan i njegova 12 godina mlađa djevojka navodno prekinuli nedavno.

Njihov zajednički dolazak na premijeru filma u Beogradu krajem veljače mnoge je iznenadio s obzirom na to da je prije svega nekoliko dana Story objavio kako je ljubav između našeg glumca i 12 godina mlađe srpske kolegice nedavno pukla. Goran i Jovana zaljubili su se na snimanju serije 'Senke nad Balkanom', a kad su se pojavili na premijeri držeći se za ruke demantirali su glasine o navodnom prekidu. Jovana je često boravila u Zagrebu, kao što je i Goran često odlazio u njezin Beograd.

Hrvatski pjevači, glumci, dizajneri: "Čuvajmo jedni druge!"

Prva informacija o njihovoj vezi pojavila se prošlog proljeća, a zajedno su tada snimali i drugu sezonu serije "Senke nad Balkanom" koja će se u Hrvatskoj uskoro prikazivati na kanalu RTL Adria. Jovana je dvije godine prije veze s Goranom bila u vezi s košarkašom Bogdanom Bogdanovićem i šuškalo se kako će se zbog te ljubavi preseliti i u Ameriku, ali par na kraju nije uspio održati vezu na daljinu.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

DU
Deleted user
19:09 03.04.2020.

ajde dobro. bar fizički.

Avatar Kalladin
Kalladin
18:44 03.04.2020.

Počni ti vježbat na Aramejskom, jer kako stvari stoje, svi ćemo pred Isusa.