dernek do zore

'Napravio sam slavlje da se prisjetimo dobrih starih vremena'

Foto: 'STR-5599/HaloPix/Pixsell'
'Napravio sam slavlje da se prisjetimo dobrih starih vremena'
08.09.2011.
u 19:30
U veselom društvu našli su se i Tereza Kesovija, Goran Milić, Petar Grašo, Zdravko Mamić, Milan Bandić, Mirza i Belma Džomba, a rođendan su Emiru došli čestitati i supružnici Lepa Brena i Slobodan Živojinović.
Pogledaj originalni članak

– Bilo je ludo, bilo je nezaboravno, ma bilo je baš onako kako sam htio da bude – rekao nam je poznati bosanskohercegovački glumac Emir Hadžihafizbegović koji je sinoć velikim tulumom u sarajevskom hotelu Hollywood proslavio svoj 50. rođendan i 25 godina karijere.

Brena donijela reket

Velikoj fešti prisustvovali su brojni Emirovi prijatelji, njih 250, a u veselom društvu koje je slavilo do zore našli su se i Tereza Kesovija, Goran Milić, Petar Grašo, Zdravko Mamić, Milan Bandić, Mirza i Belma Džomba i mnogi drugi koje sa slavnim glumcem veže iskreno prijateljstvo. Rođendan su Emiru došli čestitati i supružnici Lepa Brena i Slobodan Živojinović koji su prijatelju darovali Bobin stari reket. Za dobru atmosferu pobrinuo se Halid Bešlić, s kojim je nekoliko pjesama zapjevao i sam slavljenik, a mikrofona su se poslije prihvatili čestitari poput Danijele Martinović i Petra Graše.

– Htio sam okupiti meni drage ljude, a oni su, eto, dio javnog života pa je proslava stigla i do medija, a to mi nikako nije bio cilj – rekao je, umoran od slavlja, poznati glumac i dodao:

– Poanta ovog derneka bila je prisjetiti se vremena kad su postojale prave vrijednosti jer njih je, nažalost, danas sve manje. Hotelsku salu dugo smo pripremali i uredili je poput jedne stare bosanske avlije. Na stolovima su bili nekad najpopularniji i meni omiljeni stripovi poput Zagora, Velikog Bleka, Komandanta Marka, Mistera Noa... – otkrio nam je glumac koji se često pojavljuje i u popularnim reklamama te ministar sporta i kulture kantona Sarajevo.

U dobrom provodu posebno je uživao Rade Šerbedžija, koji je svom dragom prijatelju i zapjevao, a zajedno sa suprugom Lenkom Udovički bio je aktivan i na plesnom podiju. Našalio se da je samo zbog Emira odjenuo svoj najbolji bijeli sako te stavio kravatu.

Kraljice plesnog podija

Među najglasnijima bili su braća Zdravko i Zoran Mamić, dok su se Danijela Martinović i Viktorija Rađa pokazale kao kraljice plesnog podija. U Sarajevo je preksinoć zbog Emira stigao i Splićanin Dino Rađa, za kojeg je Hadžihafizbegović jednom rekao da je jedan od najboljih ljudi koje je ikada upoznao.

– Privilegij je biti u blizini toga čovjeka i njegove obitelji te znati da s njim dijeliš prijateljstvo. Tijekom agresije na Bosnu i Hercegovinu zajedno sa svojom bivšom suprugom Željanom učinio je veliku uslugu mojoj supruzi i djetetu. Njemu neće biti drago ovo čitati jer on ne voli da se njegova dobra djela komentiraju, ali ja to moram spomenuti jer u današnjem svijetu srušenih vrijednosti, svijetu materijalnog i propasti duhovnog, likovi poput Dine Rađe čista su numizmatika i raritet. U Bosni bi rekli – Dino Antika! – priznao je prije četiri godine jedinstveni sarajevski glumac.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

Avatar patkovic
patkovic
20:36 08.09.2011.

dobar glumac za ljigave negativce

DA
Davorin1
23:26 08.09.2011.

SRETAN ROĐENDAN

M3
Miške 3
19:46 08.09.2011.

Danijela Martinović \"kraljica plesnog podija\" ? Ma idete molim vas, patuljčica sa 1,50 cm ?

Još iz rubrike Showbiz